Isparta"da insanların modern yaşam tarzına yönelik beklentilerine cevap verebilmek adına yola çıkılan şehrin ilk sitesi Şehr-i Gül Ağustos ayında tamamlanıyor.

İzmir"de yazlık inşaat, proje ve taahhüt işleri yaparak inşaat sektörüne atılan Elektrik Mühendisi Osman Hamamcıoğlu, Isparta"da bu zamana kadar 350 daire yaptıklarını söyledi.

1987 yılından bu yana sektörde yerini alan Osman Hamamcıoğlu, 2006 yılında Isparta"da güvenlik ve sosyal donatıları bulunan ilk siteyi yapmak için yola çıktıklarını ifade ederek, “Şehr-i Gül bizim en büyük projemiz. Isparta"ya site anlayışını getirmek için bu yola çıktık. Klasik site anlayışının ötesinde gerek güvenliği ve gerekse sosyal aktivitelerin yer alacağı bir yer olacak. Ağustos"ta teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

Şehr-i Gül"de 114-144-156 metrekareden oluşan 3 ayrı tipte dairelerin yer aldığını ifade eden Hamamcıoğlu, dairelerde ise rahatlık ve konforun düşünülerek dizayn edildiğini ve geniş camlar, birinci sınıf pencere ve kapı doğrama, a kalite mutfak dolaplarının yer aldığını kaydetti. Doğalgaz dönüşümlü kalorifer sisteminin bulunduğunu da belirten Osman Hamamcıoğlu, Şehri Gül ile hayallerdeki site anlayışının gerçeğe dönüşeceğini söyledi.

Şehr-i Gül Sitesi"nde bulunan özelliklerden bahseden Hamamcıoğlu, “Sitemiz 7 blok ve 158 daireden oluşuyor. 6 blok Anadolu Mahallesi 148. cadde, 1 blok ise Sermet Mahallesi"nde bulunuyor. Siteye tek giriş olması tercih nedenleri arasında yer alıyor, site güvenliği 24 saat görev yapacak. Güvenlik birimleri dışında kameralı zil sistemi de bulunacak.

 Güvenlik ve rahatlığı düşünerek tasarladığımız Şehr-i Gül"de 1. sınıf malzemeler kullanılıyor. Modern peyzaj düzenlemelerinin yer alacağı sitede kamelyalar, dinlenme alanları, çocukları için oyun parkları, şelaleler, anfi tiyatro ile başlı başına dinlenme alanları oluşturuyoruz” dedi.

Isparta"da Hamamcıoğlu İnşaat olarak gelecekte yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Elektrik Mühendisi Osman Hamamcıoğlu, “Isparta"da yine bu tarz site çalışmaları yapmayı düşünüyoruz. İnsanlara daha düzenli sosyal aktivitelerin yer aldığı, modern yaşam tarzına yönelik beklentilerine cevap verebilmek adına projeler yapacağız” dedi.