Isparta Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenecek olan Geleneksel Atatürk Halk Koşusu 4 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek. Bu yıl yapılacak koşu yaş guruplarına ayrıldı.

   Büyükler kategorisinin başlangıç noktası Çünür Mahallesinde bulunan Gül Anıtı önünden başlayacak, yıldızlar kategorisinin başlangıç noktası Isparta Belediyesi Zabıta Kömür Kontrol Noktası, minikler kategorisinin başlangıç noktası ise Otogar kavşağı olarak belirlendi.

 Her kategorinin varış noktası Belediye binası önü olacak. Şehrin çeşitli noktalarında açılan kayıt noktalarına halkımız başvurup katılım formlarını doldurmaları gerekmektedir. Belediye Başkanı Hasan Balaman, geleneksel hale getirmiş olduğumuz Atatürk Halk Koşusuna tüm Ispartalıları davet ederken şöyle devam etti.

    Balaman, “Türkiye Cumhuriyetimiz Ulu Önder Atatürk"ün Isparta"ya gelişinin 77 yıl dönümü münasebetini çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Üç yıldan bu yana düzenlemiş olduğumuz etkinliklerimizi daha kapsamlı bir hale getirdik. 4 Mart Pazar günü Saat 10.00"da geleneksel halk koşumuzu gerçekleştireceğiz. 6 Mart Salı günü ise 6 Mart caddesinden yürüyüş kortejini gerçekleştireceğiz.

   Yine aynı gün akşam Hem Atatürk"ün Ispartaya gelişini hem de Çanakkale şehitlerimizi anma konferans düzenledik. Konferansa konuşmacı olarak Reha Yeprem ve Talha Uğurluel Halı Sarayı Kültür Merkezinde saat 19.30"da gerçekleştireceğiz. 4 ve 6 Mart 2007 tarihlerinde düzenlenecek olan etkinliklerimize Isparta halkımızın tamamı davetlidir” dedi.