Anadolu Gençlik Derneği'nin 'geleneksel' olarak, 2006 yılından bu yana, 'profesyonel' bir şekilde her sene ilk ve ortaokullu öğrencilere; Kur-an'ı Kerim, İlmihal, Akaid, Siyer, Temel Dini Bilgiler, Adab-ı Muaşeret gibi 'Ahlak ve Maneviyat' eğitimlerinin yanı sıra; Havuz, At Binme, Piknik, Film, Tiyatro, Halısaha gibi sosyal ve kültürel faaliyetler sunan AGD, bu sene de 'Yaz Etkinlikleri' için kayıtlarına başladı.

'Sizin en hayırlınız insanlığa faydalı olandır' düsturuyla hareket etmeye çalışan AGD İl Başkanı Ahmet Tahir Akçil: "Bu yıl da 'Yaz Etkinlikleri' kapsamında verilecek Dini ve Ahlaki eğitimlerde ve alanında uzman eğitmenlerimizle bu sene her yıl olduğu gibi gençlerimizle kaliteli bir eğitim ve kaliteli bir yaz tatili geçirme konusunda iddalıyız." ifadelerini kullandı.

" '2 Temmuz' tarihinde başlayacak olan 'Yaz Etkinlikleri' programımız, '10 Ağustos' günü son bulacak. Tüm hazırlıklarımız tamam. Öğrenci kayıtlarımız '28 Haziran' günü son bulacak, öğrencilerimizi kaydettirmek için acele etmelisiniz. Kayıtlarımızın sona ermesiyle alanında uzman bireylerimizden oluşan 'Yaz Etkinlikleri' komisyonumuzun hazırladığı 'Yaz Et-' programımızı uygulamaya başlayacağız."

Kayıt İçin Adres: Şahaloğlu Erkek Öğrenci Yurdu | Yayla Mahallesi 130. Cadde No:8 / Çarşı Polis Karakolu ilerisi.

Erkek Öğrenciler İçin İrtibat No; 0543-847-6064

Bayan Öğrenciler İçin İrtibat No; 0541-853-3952

AGD 'Yaz Etkinlikleri' programımıza katılan gençler başta Kur-an'ı Kerim olmak üzere İslam inancını teşkil eden değerlerde bunun yanında sosyal etkinliklerle yaz tatilini en güzel şekilde değerlendireceklerdir.