BAL Ligine Kepez Belediyespor galibiyetiyle başlayan Isparta Davrazspor yarın ligin ikinci maçında kendi saha ve seyircisi önünde Ereğlispor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet. Atatürk Stadındaki maçın başlama saati 15.00. Maça ilginin büyük olması bekleniyor. 

Geçen hafta sezonun ilk maçında deplasmanda Antalya’nın takımı Kepez Belediyespor ile karşılaşan ve maçtan 2 – 1 galibiyetle ayrılarak lige üç puanla başlayan Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Konya takımı Ereğlispor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Liginde 2017 – 2018 Sezonu 24 Eylül Pazar günü oynanan maçlarla başlamış ve 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ilk maçını Antalya Hasan Doğan stadında Kepez Belediyespor ile yaparak sahadan galibiyetle ayrılmıştı. 

İKİNCİ HAFTA MAÇI EREĞLİSPOR İLE 

Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 

MAÇ YARIN SAAT 15.00’TE BAŞLAYACAK 

Isparta Davrazspor  - Ereğlispor maçı yarın Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. 

MAÇI HAKEM BURAK GÜNER YÖNETECEK 

Isparta Davrazspor’un yarınki Ereğlispor maçını Ankara Bölgesi hakemlerinden Burak Güner yönetecek. Güner’in yardımcılıklarını ise; yine aynı bölge hakemlerinden Ömer Sözcü ve Ali İhsan Karabaş yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise yine Ankara bölgesinden Hakan Basık

TARAFTARIN MAÇA BÜYÜK İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR 

Öte yandan, maçı izlemek isteyen Ispartalı sporseverlerin yarınki maça büyük ilgi göstermesi ve tribünlerin dolması bekleniyor. 

ÇELEBİ; “TEK DÜŞÜNCEMİZ VAR O DA GALİBİYET” 

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, yarınki maçta, Kepez Belediyespor maçında olduğu gibi yine galibiyetle sahadan ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi sezona Kepez maçıyla başladık. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız bu maçı aynı istikamette kazanarak sonuçlandırarak 3 puanın sahibi olduk. Tüm hazırlıklarımızı yarın oynayacağımız Ereğlispor maçını kazanmak üzerine yaptık. Futbolcularıma hafta içinde günde çift idman yaptırdım. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak gitmek istiyoruz ve dolayısıyla kendi saha ve seyircimiz karşısında oynayacağımız bu maçtan galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz. Tüm sporseverleri ve taraftarlarımızı Atatürk Stadına bizi desteklemeye bekliyorum” dedi.