Isparta Belediyesi tarafından başlatılan 'Bir Sofra da Sen Kur' kampanyaıs çerçevesinde 400 aileye hergün sıcak yemek verilmeye başlandı. Zabıta Müdürlüğü personeli, yemekleri iftar saatinden önce evlere götürüyor.

Ramazan'ın ilk gününde yemek fabrikasını ve yemekleri kontrol eden Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem, 400 aileye sıcak yemek verileceğini, 2 bin aileye ise gıda paketi yardımı yapılacağını belirtti.

Erdem “Zabıta Müdürlüğü ekipleri, mahalle muhtarları ile ortak bir çalışma yapıp, 400 ihtiyaç sahibi aileyi belirledi. Ramazan ayı süresince bu ailelere 4 çeşit olmak üzere, yemek servisini başlattık.

Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek anlayışı içerisinde yemek servisi araçlarımızın hiçbirinde reklam olmayacak. Muhtaç ailelerimizi rencide edecek hiçbir ibare bulunmadan yemek fabrikası 30 gün boyunca bu ailelere servisini gerçekleştirecek” dedi.

Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem, vatandaşlardan, komşuları arasında ihtiyaç sahibi olanları kendilerine bildirmelerini isteyerek, “Bizim göremediğimiz ya da bilemediğimiz aileler mutlaka vardır. Bu ailelerin de gerekli incelemeleri yapıldıktan sonra ihtiyaçlarını karşılayalım” şeklinde konuştu.

(İhlas Haber Ajansı) İ.H.A.