Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Ispartalı İşadamları ile buluşmasında “içerden-dışardan gücümüzü birleştireceğiz ve memleketimizin topyekün kalkınmasını sağlayacağız” dedi.

Milletvekili özel de İşadamlarına Isparta’ya yatırım yapmaya davet etti. 

Kervan Çeyiz sahibi Yalvaçlı işadamı Şinasi Demirel, Üsküdar’da yeni açtığı kafe&restoranda Ispartalıları biraraya getirdi. Milletvekili Recep Özel ile AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen organizasyonun onur konuğu oldu. Eski Bakanlardan Erkan Mumcu, SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, ISUBÜ Genel Sekreteri Sefer Kutlu, ITSO Başkan Vekili Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan, Gülbirlik Heyeti, eski Vali Hüseyin Avni Coş ile çok sayıda Ispartalı katıldı. Programda Isparta için her türlü çalışmanın yapılması kararlaştırıldı.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, seçim sloganını ‘Hep Beraber Ispartayız’ olarak belirlediklerini söyledi. Başka illerde büyük bir Isparta olduğunu çok iyi bildiğini belirten Başdeğirmen, “İstanbul’da, Ankara’da başka şehirlerde güçlü bir temsil var. Gurur duyacak hemşehrilerimiz var. Memleketimiz için birlikte çalışacağız, güçbirliği yapacağız. Topyekün kalkınma için çalışacağız. İstanbul’daki gücümüzü değerlendireceğiz. Tecrübelerden faydalanacağız. Isparta günleri ve buluşmaları yapacağız. Şehrimizi bu mega Şehirde tanıtacağız” diye konuştu.

Milletvekili Recep Özel de İstanbul gibi dünya şehrinde başarılı işadamı olmanın önemine dikkat çekerek Isparta’ya yatırım çağrısında bulundu.