İşte Başdeğirmen’in devir teslim töreni mesajları:

“Bugün burada çok önemli bir görevi devralıyorum. Bu zamana kadar Ispartamıza verdiği hizmetlerden dolayı da Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ediyorum. Ispartamın 24. Belediye Başkanı olarak üstlendiğimiz yükün farkındayız. Ekibimiz, birikimimiz ve siyasi gücümüzle; el ele gönül gönüle daha güzel günlere yürüyeceğiz. Bu ortamı sağlayan herkese ve bizlere güvenen Ispartamızın güzel insanlarına teşekkür ediyorum.

Bugünden itibaren Ispartamıza hizmet etmek var. Şeffaf bir belediye göreceksiniz. Gül kokulu  Ispartamın, güzel insanlarının,  daha mutlu, daha huzurlu ve refah içinde yaşaması, için çıktığımız bu yolda herşeye açık, işini bilen ve memleketimizi ileriye taşıyacak bir yönetim anlayışı ile hizmetlerimize başlıyoruz. Bize oy veren vermeyen herkesin belediye başkanıyız.

Kadınlarımıza, erkeklerimize, gençlerimize, yaşlılarımıza, engellilerimize,  çocuklarımıza ve torunlarımıza, daha  iyi bir gelecek hazırlamak adına hizmetkarınız olacağım. Isparta’da yaşayan herkesin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu düşünüyorum. Halkımızın bize verdiği bu ulvi görevde birlik beraberlik içinde yürüterek Isparta’da destan yazacağız. Isparta’nın geleceğini halkımızla birlikte inşa edeceğiz. 100 yıllarca adından söz ettiren, hizmetler ve projelerimizle gündeme geleceğiz.

Isparta Belediye’miz İktidarın tüm gücünden 3 Milletvekilimizin de desteği ile daha fazla yararlanacak. Meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla, biz rutin belediye hizmetlerinin dışında, her kesimin mutlu olacağı hizmetler edeceğiz.  Hiçbir zaman ‘BEN’ demeyeceğiz, hep biz diyeceğiz, çünkü biz, sizler varsanız varız.  İlimizde ekonomi ve ticaret şehirleşme ve kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark, kültür-sanat, sosyal hayat, spor, eğitim, altyapı, çevre düzenlemeleri ve kentsel yenileme başlıklarında birçok projeyi hayata geçireceğiz.

​Gençlerimize ve çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak için, çok çalışacağız. Yorulmak, bıkmak usanmak yok, gece gündüz demeden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gücü, milletvekillerimizin de desteği ile sizlere hizmet edeceğiz. Bizim tek hedefimiz var Oda ISPARTA’mız.

MAKAMIMIZ ISPARTA SOKAKLARI OLACAK

​Kurumlarla uyum içinde çalışarak, yaptığımız her işte halkımız başta olmak üzere tüm paydaşlarımızın görüşlerini alacağız. Birlik beraberlik içinde hizmetlerimizi yürütüp daha güzel bir Isparta için gece gündüz demeden çalışacağız makamımız Isparta sokakları olacak. İlk günden bu güne ne söz verdiysem hepsinin takipçisi olun. Adalet ve iyilikten asla vazgeçmeden değerli hemşehrilerime hizmet edeceğim.

Personellerimizden isteğimiz, belediyemizi temsil ettiklerini unutmaları, biz burada bir aileyiz, herkes birbirine saygılı şekilde görevinin bilinci ile hareket ederse, işlerimiz daha hızlı ve kolay yürür, herkes daha mutlu olur. ​Omuz omuza gönül gönüle hep birlikte ileriye gideceğiz. Bu güzel halkım için il başkanımız teşkilatımız ve  milletvekillerimizle gece gündüz demeden hizmet edeceğiz.

Bu güzel günde beni yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum.”

33-012.jpgsukru-(1)-006.jpgsukru-(2)-007.jpgaaaa-002.jpgsukru-(9).jpgsukru-(10).jpgsukru-(11).jpgsukru-(14).jpgsukru-(6).jpgsukru-(16).jpg