NEFES ALAMIYORUZ
Cuma Cumartesi ve Pazar günleri açık olan yer altı çarşısı adeta alev püskürüyor. Vatandaş içerinin havasızlığından şikayetçi. Yetkililerden çözüm bekliyorlar.

Haftanın üç günü civar illerden gelen esnafların açtığı tezgahlara hücum eden vatandaş yer altı çarşısının havasızlığındın son derece rahatsız. Çarşı esnafı ‘’her hafta Cuma ,Cumartesi ve Pazar günleri burada halka birçok ürün çeşidini uygun fiyatlarla buluşturuyoruz.İlgi her zaman oldukça fazla tabiri caizse sudan ucuz deyiminin tam karşılığı bir çarşı burası .

HERŞEY ÇOK GÜZEL HAVA ALMAK SIKINTI
Cuma günü ilk satışların başladığı saatlerde yaşanan yoğunluk nedeniyle hava alıp verme sıkıntısının hayli artığını belirten vatandaş, yetkilileriden biran önce havalandırma sistemi yapılmasını istediler. içerdeki kalabalk ile oluşan ter ve pis koku hastalıklara neden olacak derecede olduğunu belirten vatandaş Isparta Belediyesinin biran önce konuya el atmasını ricasında bulundular.

UYGUN FİYAT YIĞILMALARA NEDEN OLUYOR
İl merekezi ve yakın ilçelerdende katılımın yoğun olduğu alış veriş merkezi uygun fiyatlı olması vatandaşı şok ediyor. İlk defa gelen müşteriler  bu kadar ucuz acaba bir şey mi var diye düşüncelerle geliyorlar ama sonradan zaten halk kendisi Cuma gününü iple çekiyor .Ürünlerin bir çoğu markalı oluyor  çoğu insanlar gelip tüm aile buradan giyiniyor .Ucuz ve kaliteli ürünlere fazla para vermeden giyme şansı buluyorlar.

Çarşı’da satılan ürünler ayakkabı, giysi, takı, çanta ürün çeşitliliğiyle her hafta farklı ve yeni ürünler  uygun fiyatlarla halk ile buluşurken halkın düşüncesi ise ‘’ hiçbir şey almak istemediğimiz zamanlarda bile fiyat uygunluğunu görüp sadece kendimize almakla kalmıyor eş dost arkadaşlarımıza bile almaya çalışıyoruz. Çevremizdeki insanlarıda unutmayıp onlarada hediyeler alıyoruz.

Bazen çok uygun filatlara  çok güzel ürünler bulabiliyoruz. Mağazalardan alışveriş yapmamız her zaman uygun olmuyor ,zaten mağazalarda gördüğümüz bir çok ürünü burada daha uygun fiyata bulabilirken çok fazla ihtiyaç duymuyoruz. Bütçemizi zorlamayacak şekilde alışveriş yapma olanağı sağladıkları için buraları tercih ediyoruz ‘’ şeklinde konuştu.