AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen,  600 TL taksitle sosyal konut sözüne ‘ o parayla baraka bile yapamaz’ diyenlere yanıt verdi. Başdeğirmen, “Siz o hesabı yapabilseydiniz zaten şimdiye kadar sosyal konut üretirdiniz. Hesap yapamamışlar dar gelirli ev sahibi olamamış. Söz veriyoruz. Sosyal konutu biz yapacağız” dedi

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Bahçelievler Mahallesinde Palaoğlu Kıraathanesinde vatandaşlarla buluştu. Belediyeyi  halkın görüşlerini alarak yöneteceklerini aktaran Başdeğirmen, “Isparta’yı bir adım ileri götürmek, Türkiye’yi bir adım ileri götürmektir. Eğer biz 5 yıllık süre içinde 30 yıllık hizmet verebilirsek o zaman belediye başkanı seçilmemiz anlam taşır. Amacımız Isparta’da vatandaşın refah seviyesini yükseltmek, yüzünü güldürmek. Bir yola çıktık. Tüm mahallelerimizi tek tek tek dolaşıyoruz. Esnafımızı geziyoruz. Bu memleketi  idare etmeye talip olarak kendimizi tanıtıyor, vatandaşın fikirlerini alıyor. Ona göre projelerini hazırlıyoruz” dedi.

SOSYAL KONUTU BİZ YAPARIZ

Vatandaşın belediyeden en çok sosyal konut beklentisi olduğunu kaydeden Başdeğirmen, “Dar gelirli vatandaşımız kimseye muhtaç olmayım diyerek başını sokacak bir ev istiyor. Koku, şehir içi trafik, ITKM de bu şehrin ana sorunları. Göreve geldiğimizde hepsini çözeceğiz. Bunun yanında mahalleler sosyal tesis istiyor. Kadınlar kendilerinin vakit geçirebileceği yerler istiyor. Engelliler, yaşılar dezavantajlı gruplar özel bakım merkezleri istiyor. Öğrencilere spor alanları, aktivite alanları istiyor. Bunların hepsi bir belediyenin çok kolay yapacağı işler. Son 10 yılda bu şehirde bir tek kontu üretilmemiş. Türkiye’nin bir çok yerinde Isparta’da beldeler de bile  sosyal konut yapılmış. Bu eksikliği biz tamamlayacağız. 600 TL taksitle konut yapacağız dedik. O parayla barınak bile yapamaz demişler. Nereden biliyorsun yapamayacağımızı? Demek ki hesabı yapmamışsın. Zaten o hesabı yapabilseydin,  sosyal konutu yapabilirdin. Hesap yapmamışlar dar gelirli ev sahibi olamamış. Biz bunu yaparız. Kimsenin şüphesi olmasın. İlk dönemde 5 bin konut üreteceğiz” dedi.  

ISPARTA’NIN PARASI ÇAR ÇUR EDİLMEYECEK

Göreve geldiklerinde  Isparta’nın parasının çar çur edilmeyeceğini söyleyen Başdeğirmen, “Sizlerin ihtiyacı olan işlere para harcanacak. Adaletli, dürüst, eşit şekilde hizmet verilecek. Bir kişinin bir kesimin değil siz vatandaşın emrinde olacağız. Bugüne kadar Isparta’ya kim hizmet etmişse teşekkür ediyoruz.  Biz  31 Mart’ta değişimi siz yapın, gelişimi biz yapalım diyoruz” dedi.