Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta 4. sıra Milletvekili adayı Mimar Hakan Demirtaş, diğer partilerin siyaseti seçimi kazanırsa hizmet verilecek, kazanılmazsa kenara çekilecek bir platform olarak gördüğünü belirtirken, ''Biz bu sahnenin hizmet sahnesi olduğunu biliriz. MHP, Isparta'da 4 tane Milletvekili çıkarmıştır'' dedi.

Isparta halkı ile kurulacak gönül köprüsünün zemini için aday olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta 4. sıra milletvekili adayı Hakan Demirtaş "Aday adaylığımızı açıklamadan öncesinde de, aday olduğum zamanda bizim tek bir temennimiz vardı. Ispartalı ile gönül köprümüzü oluşturabilmek. Ömrümün yettiği kadar Isparta’ya hizmet etmek için çabalayacağım. Isparta’ya hizmet noktasında aday olmaya karar vermiştim. Genel merkezin teveccühü ile dördüncü sırada yer aldım. MHP'nin herhangi bir kademesinde yer almak bile büyük bir gurur ve onurdur" dedi.

SAMİMİYETSİZLER'

Geçtiğimiz günlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'nde üçüncü kez aday gösterilen Recep Özel, gazetecilerle bir araya geldiği kahvaltıda, partisinin 4 milletvekili hedefi ile çalıştığını kaydederek "Bizim dördüncü sıra adayımızın şansı MHP'nin birinci sıra adayının şansından daha yüksektir. Diğer iki partinin kadın milletvekili adayı yok. AK Parti olarak kadınlarımıza verilen önem ve değerin de bir göstergesidir bu" ifadelerine Demirtaş'tan yanıt geldi.

Bizim yaptığımız siyaset, diğer partiler gibi kenara çekilme, yıllar sonra tekrardan ortaya çıkmak gibi bir sahne değil. Bizim esas gayemiz hizmettir. Biz bu sahnenin hizmet sahnesi olduğunu biliriz. Hesap kaygıları kendilerini ilgilendirir. Bu da kendilerinin samimiyetsizliğini, seçimin sadece kazanılırsa hizmet verilecek, kazanılmazsa kenara çekilecek bir platform olarak gördüklerini gösterir. Bizim ve partimizin ana gayesi hizmettir. MHP hizmet ve çalışma noktasında 4 vekili zaten çıkarmıştır" dedi.

DAHA YAŞANILIR BİR KENT İÇİN...

Isparta'ya hizmet edebilmek için sıralamaya girilmesinin bir önemi olmadığını vurgulayan Demirtaş Sıralamada olmasam bile her türlü hizmet edeceğim. Sadece seçimlerde değil seçimlerden sonra da İsparta için çalışmaya devam edeceğiz. Isparta'nın daha yaşanılır bir kent için çalışmamız gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

BİR ÇİVİ DAHİ ÇAKILMADI

Konuşmasına şu şekilde devam eden Demirtaş "Çevre iller ile bağlantısının duble yol ile olmayan iki şehirden birisi İsparta, bir diğer il ise Şırnak'tır. Şırnak ile aynı kategorideyiz. Gelecek nesillere aktarabileceğimiz eserler bırakabilmek gerekmektedir. Isparta'nın nelere ihtiyacı olduğunun farkındayız. Geçtiğimiz 13 sene içerisinde Isparta için hiçbir şey yapılmadığını herkes biliyor. 2002 yılında kamu yatırımlarında 6. sırada olan Isparta, şuan 62. sırada" dedi.

DEĞERLERİMİZİ KAYBEDİYORUZ

Isparta'yı, Isparta yapan değerlere, değer vermemiz gerektiğinin altını çizen Demirtaş "İsparta denildiği zaman insanların akıllarına ilk olarak gül gelir ama dışarıdan gelen bir insanın gülü görmesi çok zordur. Bunun için Isparta'nın girişlerine gül ekmemiz gerekmektedir. Eskilerden her evde bir halı tezgâhı olurdu. Eve küçük de olsa katkı sağlanırdı ve biz bunları kaybettik" diyerek sözlerini noktaladı.