Her türlü meyve ve sebzeleri dört mevsim boyunca satışa sunacakları manav marketlerini hizmete açan Evcü, halka hizmet kapsamında sınır tanımadıklarını belirterek, kısa bir süre sonra evlere dahi servis ağı kuracaklarını kaydetti.

   Mustafa Evcü"ye ait Manav Market dün saat 14.30"da yapılan görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılışa Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydemir, Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Ahmet Tunçbilek ve çok sayıda davetli katıldı. Manav Market"in açılışını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Aydemir, Isparta"da manav sektöründe rekabetin artacağını belirterek, market dizaynının göz alıcı olduğunu bildirdi.

  Başkan Yardımcısı Aydemir son olarak diğer esnaflardan da bir çok hizmetin bir arada bulunduğu bu tür yerlerin devamını beklediklerini bildirdi. İlk şubesi 6 Mart Atatürk Caddesi"nde bulunan Manavmarket"in ikinci şubesini açtıklarını dile getiren Evcü, bu yerin merkez olduğunu belirterek Hastane Caddesi"nde hizmet verileceğini söyledi.

  Evcü, yaklaşık 14 senedir manavcılık yaptığını ifade ederek, fiyatların pazar ile aynı olduğunu ancak meyve ve sebzelerin daha kaliteli olduğunu bildirdi. Akla gelebilecek her türlü meyve ve sebzenin manavlarında dört mevsim boyunca satışa sunulduğunu dile getiren Evcü, kısa bir süre sonra evlere servis yapılacağını da belirtti.

  Evcü ayrıca Manavmarketin gece 23.00"a kadar halka hizmet vereceğini kaydederek, mevsim meyvelerinin ve sebzelerinin en tazelerini sattıklarını söyledi.