Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, bir takım kişilerin teknik kadroyu yıpratmak için her türlü yolu denediklerini ileri sürerek, “Hocamızın ve teknik kadromuzun arkasındayız. Biz yola Hasan Hocamızla çıktık. Ona, ekibine ve oyuncularımıza güvenimiz tamdır” dedi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligin 3. Haftasında şampiyonluk adaylarından Tavşanlı Linyitspor’la 1-1 berabere kalarak yenişemedi. Rakibi karşısında üstün oynadığı maçta son dakikalarda kalesinde gol gören pembe-yeşilliler, 4. Haftayı bay geçirecek ve 5. Haftada Serik Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

“YENİ BİR TAKIMIZ”

Bu arada Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Tek kale oynadıkları maçta son dakikalarda kalelerinde gol gördüklerini belirten Sarıgül, “Yeni bir takımız. Rakiplerimiz 2.5 ay önce hazırlıklarına başlarken biz 40 günlük bir çalışmayla liglere katıldık.  Haftalar ilerledikçe uyum sürecini atlatacağımıza inanıyorum. Ve eksik noktalara da hocamızın raporu doğrultusunda takviyeler yapacağız” dedi.

“ONA, EKİBİNE VE OYUNUCLARIMIZA GÜVENİMİZ TAMDIR”

Kamuoyundaki bir takım kişilerin teknik kadroyu yıpratmak amacıyla bir takım temkinlerde bulunduğunu ve bunlarında kulağını geldiğini söyleyen Başkan Sarıgül, “Hocamızın ve teknik kadromuzun arkasındayız. Biz yola Hasan Hocamızla çıktık. Ona, ekibine ve oyuncularımıza güvenimiz tamdır. Sandıklıspor maçındaki hakem faciasını herkes biliyor. Yine dünkü maçta yediğimiz goldeki hakem hatasını herkes gördü. Tabii bunların arkasına sığınmıyoruz. Ama haftalar ilerledikçe bu engellerin hepsini aşacağız. İçimizdeki İrlandalılarda şunu bilsinler: Biz bu yola çıkarken, küçük hedefler doğrultusunda çıkmadık. Bizim hedef lerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda hareket ediyoruz. Tüm kent kenetlenmişken bu kişilerin ne yapmaya çalıştıklarına anlam veremiyoruz. Burada asıl önemli olan Isparta’dır” şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜRLER ISPARTA

İç sahada oynadıkları 2 maçta taraftar rekoru kırdıklarını ve sporseverlere ilgisinden dolayı teşekkür eden Başkan Sarıgül, “Sağolsun Isparta halkımız bu takımı bağrına bastı. Sandıklıspor ve Tavşanlı Linyitspor maçında seyirci rekoru kırdık. Sporseverlerimiz ilerleyen haftalarda inşallah çok daha iyi bir Isparta Davrazspor izleyecek. Biraz sabretmeliyiz. Isparta halkının verdiği desteklere teşekkürü bir borç biliyorum.  Yönetim kurulumuzla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapma sözü veriyorum. Başta TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekilimiz Sayın  Süreyya Sadi Bilgiç’e, Isparta Valimiz Sayın Şehmus Günaydın’a,  Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a, tüm kamu kurum-kuruluş yetkililerine ve taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.