Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı ziyaret etti.
İbicioğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, belediye ve üniversite arasında güzel bir işbirliği olduğunu belirterek, bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yerel yönetimlerin temel görevinin öncelikle bölgenin kalkındırılması olduğuna dikkati çeken İbicioğlu, ''Üniversite ile belediyenin arasının böyle güzel olması özlenen bir durum. Bildiğiniz gibi her zaman bu durumlar Türkiye'de ve dünyada ortaya çıkmıyor'' dedi.
Belediyeye her konuda destek vermeye hazır olduklarını dile getiren İbicioğlu, bu desteklerin Isparta'nın hizmetine kulanılacağını bilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, üniversite ile zaman zaman fikir alışverişinde bulunduklarını, bu durumun kendisine büyük bir keyif verdiğini ifade etti.
Genç bir üniversite olan SDÜ'nün hızla geliştiğine işaret eden Günaydın, ''Üniversiteyi bir delikanlı olarak görüyorum, koşuyor... Üniversitemizin ihtiyacı olan yol başta olmak üzere biz de üniversiteye her konuda yardıma hazırız'' dedi.
Günaydın, Isparta'nın olduğu kadar SDÜ'nün gelişimini de yakından takip ettiğini ifade etti.