Sevgili dostlar aklımdan geçenleri uygulamada gördükçe Isparta’nın geleceği adına mutlu oluyorum.

Konumuz Isparta Belediyesi,

Belediyede görevlendirmeler başladı ve devam edecek. Liyakate göre, deneyim ve birikimine göre görevlendirmeler olacak.

Hatırlarsanız Isparta Belediyesi Meclisinde 1. Başkan Vekilliğine Mehmet Ali Şenol ve 2. Başkan Vekilliğine ise Sezgin Gülatan seçilmişlerdi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Belediyede bazı birim müdürlerinde değişiklikler yapılarak yeni görevlendirmeler yapıldı. Ve en önemlisi de Isparta Belediyesi Başkan Yardımcılığına Fahrettin Gözgün’ün getirilmesi oldu.

Yeni göreve atanan herkese başarı dileklerimizi sunarken, görevden ayrılanlara da bugüne kadar vermiş oldukları değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Sevgili dostlar Fahrettin Gözgün, sokaktaki vatandaşın aklından geçen bir atama oldu. Sadece benim değil, birçok kişinin aklından geçen, gönlünden geçen bir başkan yardımcısı oldu.

Şaik Lisesi mezunu olan Fahrettin Başkan, İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü mezunu. Yani petrol mühendisi. Dolu-doluhizmetle geçen 3 dönem Güneykent Belediye Başkanlığı görevini yaptı. Şimdi hizmet etme sırası Isparta’ya geldi. Genç, dinamik ve vizyonel bir kişiliğe sahip olan Fahrettin Başkana yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Takım kaptanı sevgili belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere tüm ekibine önce sağlık, sonra kolaylıklar diliyorum. Ateşten bir gömleği giyidiler ve “Bismillah” diyerek yola çıktılar. Allah yardımcıları olsun.

Tabi burada bir hakkı daha teslim etmemiz lazım. Şadiye Başdeğirmen Hanımefendiye “Şehrül Emin Annesi” olarak hakkını vermemiz lazım.Çünkü en kıymetli ve en büyük özveriyi o yapacak. Şükrü Başkan için uzayıp giden toplantılar, görüşmeler, mesailer, seyahatler. Allah sabır ve selamet versin.

Sevgili dostlar bütün bunları laf olsun, torba dolsun misali anlatmadım. Hepimiz daha iyi bir şehirde yaşamayı hak ediyoruz. Her zaman söylediğim gibi, artık günümüzde uluslarla birlikte şehirlerde kıyasıya bir yarışın içerisinde.

İstanbul, Ankara başta olmak üzere Antalya, Mersin gibi illerin belediye meclis üye yapılarına bakın lütfen. Başkan A partisinden, belediyenin meclis çoğunluğu B partisinden. İlçeler Y partisinden büyükşehir başkanlığı X partisinden. 

Çok şükür Isparta’da böyle bir şey olmadı. İlçelerin ve beldelerin tamamına yakını aynı partiden oldu. Belediye meclis yapıları da aynı şekilde. Kısacası birbirini anlayan, dinleyen aynı ekipten oldular. Ve en önemlisi de Ankara merkezi hükümeti ile Isparta yerel hükümeti aynı masaya oturdu. Bu Isparta için en iyi şekilde değerlendirilmesi gereken büyük bir şans.