TBMM Genel Kurulunda devam eden İç Güvenlik Paketi görüşmelerinin sabah saatlerine kadar uzaması, muhalefet milletvekillerini kızdırdı. Sabah grup toplantısı olduğu için Genel Kurulun kapatılması gerektiğini belirten MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başkanlık Divanı önünde Başkanvekili Sadık Yakut ile tartıştı. Oktay Vural, MHP’li milletvekillerini de yanına çağırınca Başkanlık Divanı önü biranda kalabalıklaştı. Başkanvekili Sadık Yakut, grup başkanvekillerini odasına çağırarak oturuma ara verdi. Oturuma verilen arada MHP’li ve AK Partili milletvekilleri birbirleri ile tartıştı.
 
MİKROFONU SANA YEDİRECEĞİM
TBMM Genel Kurulu'nda kırılan mikrofonun onarılmasının ardından söz alan HDP Hakkari Milletvekili Adil Zozani, Katip üye Bayram Özçelik'in kırılan o mikrofonla kendilerine saldırdığını iddia etti. 
 
Bu sözlere AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel tepki göstererirken, "Yalan söylüyorsun" diye çıkıştı. Bunun üzerine ses tonunu yükselten Zozani, “Recep Bey görüntüyü beraber inceleyeceğiz. Eğer Bayram Özçelik mikrofonuyla önce bize vurmaya yeltenmişse, yalanınla birlikte mikrofonu da sana yedireceğim. Bunu unutma. Bu saldırgan tutumunuzdan vazgeçin" dedi. Bu sözlere AK Partili milletvekilleri tepki gösterdi.