Isparta Valiliğimiz, Emniyet Müdürlüğümüzün çalışması nihayetinde Isparta Belediyemizin aldığı karar ile şehir merkezinde faaliyet gösteren içkili mekanların kapanış saati değiştirilmiştir. Biz Memur-Sen ailesi olarak alınan karardan son derece memnunuz. Zira şehir merkezinde, mahalle aralarında gece 03.00’e kadar açık olan, gürültü oluşturan içkili mekanların olması bize göre yanlıştır. Modern şehirlerde bu tür mekanların şehir dışında yoğunlaştığı ve orada hizmet verdiği görülmektedir.

Isparta Belediye Encümeni’nin aldığı karar ile şehir merkezinde büyük rahatsızlık uyandıran içkili mekanlar 03.00 yerine 01.00’de kapanacaktır. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve diğer ilgililere teşekkür ederiz. Bu karar halkımızın huzuru ve güvenliği için alınmıştır. İçkili mekan sahiplerinin de bu konuya sadece kendi bakış açıları ile bakmayıp toplumun tümünü düşünerek bakmalarını ve değerlendirmelerini rica ederiz.

Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ile Encümen üyelerine şehrimizin huzuru için aldıkları karar için Memur-Sen ailesi adına teşekkürlerimi sunarım.

Erdal Demiralay

Memur-Sen İl Temsilcisi

Sağlık-Sen Şube Başkanı