Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve üyeleri dün bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.
 
Isparta’da görev yapan basın mensupları dün nezaket ziyaretine çıktı. Gazetecilerin ilk durağı Iyaş oldu. Öğlen Iyaş’ta Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ile bir araya gelen basın mensupları daha sonra, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım ve BARO Başkanı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu ziyaret etti.
 
Öğle yemeğinden Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol’un misafiri olan basın mensupları, Umre ziyaretinden dönen Şenol’a hayırlı olsun temennilerini iletti. Ziyaretten ötürü memnun olduğunu belirten Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol: “Isparta basınının ziyareti bizleri mutlu etti. Yerel basın bizlere gereken desteği her zaman verdi. Biz, sizlerle birlikte her zaman büyüdük. Ortada bir başarı varsa, bu hepimizin başarısı. IYAŞ olarak istihdam yaratmaya, yatırımlarımızı genişletmeye devam edeceğiz” dedi.
 
Basın mensuplarını misafir eden Bahattin Şenol’a, gazeteciler adına teşekkür eden IGC Başkan Şevket Karahan ise, şu görüşlere yer verdi: “IYAŞ’ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İlimizin kalkınmasında ve istihdamında büyük rol oynayan bu öncü kuruluş hepimizin medarı iftarıdır. Yerel basın olarak hem destek görüyoruz, hemde gereken desteği veriyoruz. Bahattin Bey ve ekibine minnettarız. Yatırımlarından artarak devam edeceğini umut ediyoruz” dedi.
 
CUMHURİYET BAŞSAVCISI YILDIRIM’A ZİYARET 
 
Basın mensuplarının bir sonra ki ziyareti ise Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım’a oldu. Gazetecilerin ziyaretinden ötürü memnun olduğunu belirten Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım, Isparta yerel basınını takip ettiğini söyledi. Kanunlarla ilgili basın mensuplarına bilgiler veren Yıldırım, şehrin kalkınmasında ve tanınmasında medya büyük rolün düştüğünü belirtti. Gazeteciler adına konuşan Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan, yerel basının haber akışı ve çalışmaları hakkında Yıldırım’a bilgiler verdi.
 
 
GÖKMENOĞLU; “SİZLER BİZLER GİBİSİNİZ” 
 
Isparta’da görev yapan gazeteciler son durağı Isparta Baro’su oldu. Yeni Adliye Binasında Başkan Gökmenoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette samimi ortam dikkat çekti. Ispartalı gazeteciler meslektaşı, arkadaşı gibi gördüğünü söyleyen Baro Başkanı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu: “Isparta basınının ziyaretinden ötürü son derece mutlu oldum. Biz sizlerle birlikte 24 saatimizi paylaşıyoruz. Avukatlar ve Gazeteciler aynı görevi yerine getiriyor. Bizler halkın içindeyiz. Kamuoyunda kontak olarak tabir edilen mesleği icra ediyoruz. Bize BARO olarak şimdiye kadar yüzlerce ziyaret oldu. Ama en mutlu eden ziyaretlerden biri bu oldu. Basın mensuplarımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nun nezdinde bütün avukatlara teşekkür eden IGC Başkanı Şevket Karahan: “BARO Başkanlığımız ve avukatlarımız bize gereken desteği veriyor. Avukatlar ve Gazeteciler kamu görevini yürüten, mağdur insanların derdi olan insanlardır” dedi.