Isparta Girişimci Sanayici ve İş Adamları Derneği (IGSİAD) Başkanı Hasan Büyükçam ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Bir süre önce göreve gelen IGSİAD’ın Başkanı Hasan Büyükçam, Isparta için yapılabilecek hizmetlerde, belediyenin yanında olduklarını söyledi. Başkan Günaydın da, yeni yönetimi tebrik ederek, IGSİAD’ın Isparta’ya faydalı hizmetler vermesi temennilerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Isparta Girişimci Sanayici ve İş Adamları Derneği (IGSİAD) Başkanı Hasan Büyükçam, “Isparta’daki gerek ticari, gerekse yaptığınız faaliyetlerden, esnafımıza sunduğunuz imkân ve desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Öğrenci ile Ispartalının buluşması faaliyetleri kapsamında düzenlenen kitap fuarı bunların en güzel örneklerinden birisi. Buraya taşıdığınız nüfus sayısındaki otobüslerle verdiğiniz desteğinizden dolayı hem derneğimiz, hem de esnafımız adına teşekkür ediyoruz. Genç ve heyecanlı yeni bir ekibiz. Bu tür projelerde IGSİAD olarak her zaman belediyemizle çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, IGSİAD Başkanı Hasan Büyükçam ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Günaydın, “Çalışmalarınızın Isparta’mıza fayda vermesini diliyorum. Kurum ve kuruluşlarla ilişki kurarak Isparta faaliyetlerinde, yönetiminde, sanayisinde, ekonomisi gibi her alanda derneğinizin iyi bir katalizör olmasını diliyorum. Hepinizi heyecanlı görüyorum, sizleri tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.