Isparta Girişimci Sanayici İş Adamları Derneği (IGSİAD) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Tortop, Isparta için faydası olacak her projeye öncü ve destekçi olacaklarını belirtti.

     IGSİAD yeni yönetimi, düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı. IGSİAD Başkanı Tortop, toplantıda yaptığı açıklamada, yönetimde farklı siyasi görüşlere sahip isimlerin yer aldığını belirtti.

Siyaset üstü çalışma yapacaklarını belirten Tortop, Isparta'nın şehir dokusunun sanayiden çok hizmet sektörüne kaydığını ve alternatif alanların yaratılması konusunda ortak çalışmalar yapacaklarını aktardı. Derneğin bugüne kadar Isparta'da pek çok projenin öncüsünü yürüttüğünü söyleyen Tortop, ''Isparta'nın yararına olacak projelerde öncü ve destek olmayı hedefliyoruz'' dedi.

     Isparta'da yetişmiş insan gücünün bir hayli fazla olduğunu belirten Tortop, Isparta'nın yıldızının hızlı parlayacağını ve kaybedilen girişimcilik ruhunun yeniden kazandırılacağını beklediklerini söyledi.
 

    Isparta Girişimci Sanayici İş Adamları Derneği'nin (IGSİAD) yeni yönetim kurulunda, Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Tortop, Başkan Yardımcısı Alper Bayhan, Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, Genel Sekreter Fikret Yurtaslan, Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Osman Köse, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gözde Çağlar, Komisyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Özdemir, Komisyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Okçu ve Hasan Avcu yer aldı.