Isparta Girişimci Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetim kurulu, MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle ziyarette bulundu.

Yalçın, sivil toplum kuruluşları ile birlikte olunması gerektiğinin mesajını verirken, IGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Peray, Isparta için ne yapılması gerekiyorsa hazır olduklarını iletti. Ziyarete IGSİAD Başkanı Mustafa Peray ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, ülke ekonomisini değerlendirerek her geçen gün geriye gidildiğine işaret etti.

Sivil toplum örgütleri ile birlikte el ele verilmesi gerektiğinin altını çizen Yalçın, “gelecek hepimizin geleceği. MHP olarak herkese eşit uzaklıkta ve yakınlıktayız. Ekonomik gelirlerin insanca yaşayabilecek ölçülerde olmasını istiyoruz. Bu nedenle el ele vermeliyiz” dedi. IGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Peray ise “Öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun. Biz siyaset üstüyüz. Isparta için ne yapılması gerekiyorsa siyasi görüşe bakmadan her konuda yardımcı olmaya hazırız. Sizlerinde arkamızda olacağınızdan eminiz” dedi