ISPARTA İHH RAMAZAN YARDIMLARINA BAŞLADI

Ramazan 2020 çalışmalarını ‘Şimdi Dayanışma Vakti’ sloganıyla başlatan Isparta İHH’nın görevli, gönüllü ve bağışçılarından oluşan ekipleri, il merkezinde ve ilçelerde muhtaç vatandaşlara ulaşarak çalışmalara başladı.
   
Çeyrek asırdır kesintisiz bir şekilde Ramazan’da iftar sofraları kuran, gıda yardımlarında bulunan İHH, bu yıl da yetimlerin yüzünü güldürmeyi, ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmeyi hedefliyor.

AKÇİL; “İHH OLARAK RAMAZAN AYINDA DA DEVAM EDECEK”

Bereket mevsimi olarak adlandırdıkları Ramazan – ı Şerif ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve İHH olarak bu yılki sloganlarının ‘Şimdi Dayanışma Vakti’ olarak belirlendiğini ifade eden İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil, yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Akçil; “Başta ülkemizdeki ihtiyaç sahipleri olmak üzere, savaş ve kriz bölgelerinde yolumuzu gözleyenlerle hep birlikte Ramazan için yine yollardayız. Tüm hayırseverlerin desteğini bekliyoruz. Ramazan ayında Fitre ve Zekatlarını vermek isteyen vatandaşlarımız İHH Isparta Temsilciliğinin Kuveyt Türk Katılım Bankası Isparta Şubesindeki TR77 0020 5000 0912 3018 900001 IBAN nolu hesaba yatırabilirler. Yardım konusunda bilgi almak isteyen vatandaşlarımız ise şahsımın 0542 487 32 76 nolu telefondan bilgi alabilirler.

Ayrıca, online veya SMS olarak destekte bulunmak isteyen vatandaşlarımız ise zekat bağışlarının www.ihh.org.tr adresi üzerinden online olarak yapılabilecekleri gibi, FITRE yazıp 4072’ye telefonlarından kısa mesaj gönderen hayır sahipleri de bir fitre bedeli (27 TL) bağışlayabileceklerdir” dedi.

“YARDIMLARIMIZI PANDEMİ TEDBİRLER ÇERÇEVESİNDE YAPIYORUZ”

Tüm dünyayı dolayısıyla ülkemizi de tehdit eden Koronavirüs nedeniyle bu yılın diğer yıllardan farklı olduğunu ifade eden Başkan Akçil; “2020 yılının başında Koronavirüs salgını dünyanın her yanına yayılmaya başladı. İHH Vakfımız genel merkez düzeyinde oluşturduğu güvenlik ve sağlık kurulları ile durumu yakından takip etti. Sağlık Bakanlığı’nın tavsiyelerine uyarak virüsün yayılmasını önlemek için tedbirlerini aldı.