İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği tarafından 1 Ocak 2019 tarihinde hizmete açılan ve yaklaşık 3 aydır yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerinin giysi ihtiyacını karşılayan ‘Giyim Mağazası’ desteklerinizi bekliyor.

AKÇİL; “HER BAĞIŞLANAN GİYSİ BİR KİŞİNİN SEVİNDİRİLMESİ DEMEKTİR”
Açıkları Giyim Mağazasında İHH olarak kendilerinin ve duyarlı vatandaşların destekleriyle her yeni gün bir kişinin daha yüzünün güldüğünü ifade eden İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil, Bağlar Mahallesindeki söz konusu mağazada pantolondan elbiseye, eşofman takımından okul üniformasına, ayakkabıdan çantaya kadar her türlü kıyafet bulunduğunu bildirdi.

“KULLANMADIĞINIZ GİYSİLERİ BİZE BAĞIŞLAYABİLİRSİNİZ”

Yaklaşık 3 aydır yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerinin giysi ihtiyacını karşılayan ‘Giyim Mağazası’ndan daha çok ihtiyaç sahibinin ihtiyacını karşılamak için yardımsever vatandaşların desteklerini beklediklerini vurgulayan Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sadece Isparta merkezinde değil ilçe, köy ve kasabalarda yaşayan ve hiçbir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara açık olan Mağazamız hafta içi saat 09.30-12.00 ve 13.30-16.00 arasında hizmet veriyor. Mağazamız, talepleri karşılamak için duyarlı vatandaşlarımızdan destek bekliyor. Gardroplarda giyilmeden duran kıyafetlerin veya ihtiyaç fazlası giysilerin yanı sıra üretici tekstil firmalarından ve büyük mağazalardan da giysi bağışları alınıyor. Her yaş grubundan çocuk, kadın ve erkeğe uygun kıyafet ve ayakkabının bulunduğu mağazamızda sadece günlük kıyafetler değil, yine hayırseverlerce bağışlanan gelinlik, damatlık ve sünnet kıyafetleri de yer alıyor. Bağış olarak verilen giysilerin, temiz ve kullanılabilir durumda olması gerekiyor.

“BAĞIŞLANAN GİYSİLER MAĞAZADA KABUL EDİLDİĞİ GİBİ BİZZAT GİDİLEREK YERİNDEN ALINIYOR”

Bağışlanacak olan ve hayırsever vatandaşlarımız tarafından getirilen giysileri bizzat Bağlar Mahallesi Salalı Cami yanındaki İHH Giyim Mağazamızda kabul ettiğimiz gibi randevu sistemiyle çalışan ekiplerimiz, bağışçıların evine de giderek kıyafetleri teslim alıyor. Bağışlanan her kıyafet, ütülenmiş ve yıkanmış olarak askı ve raflarda sergileniyor. Bağışta bulunmak isteyenler Mağazamızın bulunduğu Bağlar Mahallesi Salalı Cami yanındaki İHH Giyim Mağazasına başvurabilecekleri gibi, benim 0.542.487.32.76 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirler” dedi.