Bu Kutsal Görev İçin 2014 yılında Adaylık Sürecinde Desteklerini Hep Yanımda Hissettiğim başta Kıymetli Eşime ve Aileme, Ak Parti Teşkilatımızın 2002 Yılından Günümüze Kadar Görev İfa Etmiş Olan Milletvekillerime, İl ,İlçe Başkanlarıma İl, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarına ve Yönetimlerine , En Üst Kademeden En Alt Kademesine Sandık Görevlilerimize Kadar Tüm Teşkilat Mensuplarımıza , Kadir Şinas Isparta’lı Vatandaşlarımıza, Görev Süremiz Boyunca Mecliste Uyum İçerisinde Çalışan Tüm Meclis Üyelerimize, Valilerimizden Kaymakamlarımıza, Kurum Müdürlerimizden Çalışanlarımıza, İl Özel İdaremizin Başta Genel Sekreterimiz Olmak Üzere , Genel Sekreter Yardımcılarımız ,Birim Müdürlerimizden İşçilerimize Kadar Görev Yapan Tüm Arkadaşlarıma, İl Ve İlçelerimiz Ve Köy Muhtarlarımıza , Sivil Toplum Örgütlerimize, Dertlerini Bizimle Paylaşıp Zaman Zaman Çözüm Bulamadığımız Vatandaşlarımıza Memleketimizin Her Köşesinde Bulunan Gönül Dostlarımıza Hülasa Karşılıklı Hak Hukuk İçerisinde Olanlardan Helallik İstiyorum .Teşekkürlerimi ve Şükranlarımı Saygıyla Arz Ediyorum.

Bugune kadar 2014-2019 yılları arasında görev yaptığımız bu yüce Meclis çatısı altında Ispartamız için büyük yatırımlara ve projelere imza attık hizmetlerimizde Türkiye’de ki İl Özel İdareleri arasında üst üste rekorlar kırdık.Tarihe geçtik.Bu Hizmetlerin Sağlanmasında bizlere destek olan başta TBMM Başkanvekili Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç Beye , ve diğer milletvekillerimize ,Vahdettin Özkan Valimize,Şehmuz Günaydın Valimize,ve Şimdiki Valimiz Ömer Seymenoğlu beye Ispartamız adına teşekkürlerimi sunarım.


31 Mar 2019 Mahalli Seçimleri İçin Yola Çıkan Tüm Aday Arkadaşlarıma Çıktıkları Bu Kutsal Ve Meşakkatli Yolda Başarılar Diliyorum. 
Tekrar Seçilecek ve İlk Kez Seçilip Görev Alacak Arkadaşlara Ispartamız için Hayırlı ve Başarılı İşlere İmza Atmalarını Rabbimden Niyaz Ediyorum. 
Şahsımla Birlikte Görev Süresi Dolan Tüm Meclis Üyesi Arkadaşlarıma Bundan Sonraki Hayatlarında Sağlık Ve Başarılar Diliyorum .
Hizmet Bir Bayrak Yarışıdır. Bizden Sonra Bayrağı Teslim Alacak Arkadaşlarımızın Ve Teşkilatlarımızın Her Zaman Yanında Olacak Ve Bu Davanın Bir Neferi Olarak Hizmet Etmeye Devam Edeceğim.
Her Veda Yeni Bir Vuslatın Kapısını Aralar .Elif Gibi Doğru Olmayı Dürüst Ve Ahlaklı Yürüyüşümüze Devam Etmeyi Mevlam Bizlere Nasip Eylesin. Yeni Vuslatlara Ulaşmak Üzere Önce Allahın Rızası Sonra Vatan, Millet, Hizmet …..
Durmak Yok Yola Devam. dedi