İl Müftüsü olarak Isparta’ya atanan Bayram Şahin görevine başlamasının ardından ilk ziyaretlerinden birisini de Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a gerçekleştirdi.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede İl Müftüsü Bayram Şahin, “Öncelikle sayın başkanımızı ziyaret etmeyi kendimize bir görev addediyoruz. Buranın halkının seçtiği belediye başkanı, halkını temsil etmesi yönüyle kendisiyle görüşmemiz halkla da görüşmemiz anlamına geliyor. Isparta’ya yeni atandık. Bizi buraya atamakla kurumumuz onurlandırdı. Burada inşallah hayırlı hizmetler yapmayı, hizmetleri bulduğumuz noktadan daha ileriye götürmeyi arzuluyoruz. Bu hizmetler tek başına olacak hizmetler değil. Halkımız, memleket geneli olsun, özelde Isparta’mızda buna dahildir. Dini noktada, sağlıklı dini bilgiye, bilinçlenmeye ihtiyacı var. Bunların olması için yeterli elemana sahip olmak yetmiyor. Fiziki mekanlar yapılacak olan hizmetler bir anlamda maddi, manevi destekler.  Her şeyden öncesi gönüllük, gönülden bu meselelere dertli olma esası var, ötesinde de imkanlar söz konusu. Bu konuda başkanımız bize her alanda hem gönülce hem de maddi noktalarda yardımcı olacağı inancını tam olarak taşıyorum, saygı ve sevgiler sunuyorum” dedi. 

Isparta’ya yeni atanan İl Müftüsü Bayram Şahin’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sayın Müftümüz ayağının tozuyla belediyemizi ziyaret ediyor. Müftümüzün sosyal, kültürel, dinen çalışmalarında belediyemiz her zaman müftülüğümüz ile beraberdir. Daha önceki müftülerimizle de bağlılığımız ve sevgimiz büyüktü. Camiler Haftası, kutlamalar, kandillerimiz oluyor. Burada müftülüğümüzle birleşerek büyük bir hizmet yapabiliriz, ayrı ayrı da yapabiliriz. Bizim üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya bugüne kadar olduğu kadar bundan sonrada devam edeceğiz. Müftümüzün bizleri ziyareti bir onurdur. Müftümüze ziyaretinden dolayı içtenlikle teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.