Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Çelik, şube müdürleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen sade tören sonrasında ilk asfalt Yakaören Köyü Milas Mesireliğine döküldü.

Amaçlarının kırsal alanda en iyi hizmeti sunmak olduğunu ifade eden Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz; “Isparta İl Özel İdaresinin köylerimize en iyi hizmeti en yüksek kalitede sunduğunu görüyoruz. Yol, su ve kanalizasyon gibi temel altyapı hizmetlerinin yanı sıra sağlık, spor, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarda giderilmektedir. Kazasız belasız bir sezon diliyorum. İşçisinden, memuruna emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Üretime meyilli, çalışkan Isparta köylüsünün emrindeyiz. Bu kapsamda her zaman söylediğimiz gibi milletimizin hizmetkârıyız” dedi.

Öncelikli ihtiyaçları titizlikle belirleyerek hizmette nokta atışı yaptıklarını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin; “Öncelikle 2020 yılı çalışma sezonumuzun hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımıza önce sağlık, sonra kolaylıklar diliyorum. Bugün itibariyle asfaltlama çalışmalarımız başladı. Şunun altını çizerek belirtmek istiyorum. Birinci ve ikinci dereceden asfaltı olmayan hiçbir köy yolumuz kalmamıştır. 2020 yılı için hedefimiz 100 kilometre sıcak bitümlü asfalt ve 60 kilometre de satıh kaplama asfalt şeklindedir. Bu rakamlar yıl içeresinde gelişen durumlara göre artış gösterebilir.  Meclis üyesi arkadaşlarımız ilçelerindeki, köylerindeki sorun ver talepleri yüce meclisimizin gündemine getirmekteler. Burada öncelikli ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak idaremizin imkan ve kabiliyeti dahilinde sorunları çözüme kavuşturmaktayız. Bizlere hizmet noktasında her zaman destek vere sayın milletvekillerimize ve sayın valimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu./İbrahim Demirayak