Her telefonun aksesuar ürünlerinin işletmelerinde bulunduğunu ve ürünlerinin kalite bakımından arkasında olduğunu belirten Öz Talip İletişim İşletme Sahibi Talip Gezer, her telefona uygun aksesuar ve teknik malzemeler mevcut. Ben kaliteli hizmet vermek için buradayım” dedi.

10 SENELİK İŞLETME

Öz Talip İletişim İşletme Sahibi Talip Gezerişletmelerini 10 yıl önce açtıklarını ve Belediye İşhanı’nda bir isim yaptıklarını söyledi. Gezer, “Belediye İşhanı’nda 10 yıldır iletişim sektöründeyim. İşhanı’nda beni tanımayan yoktur. İşimi kaliteli ve düzgün bir şekilde yapıyorum. Amacım Isparta halkına iyi hizmet vermek. Bunun içinde elimden gelenin en iyisini yapıyorum” dedi.

HER TELEFONUN AKSESUARI VE
YEDEK PARÇASI MEVCUT

İşletmelerinde her telefonun aksesuarı ve yedek parçası bulunduğunu belirten Öz Talip İletişim İşletme Sahibi Talip Gezer, Isparta halkını işletmelerine beklediğini söyledi. Gezer, “İşletmemizde çok yönlü işler yapıyoruz. Telefon aksesuarları, yedek parçaları ve teknik servis işleri yapıyoruz. İşimizi kaliteli yapmaya özen gösteriyoruz. Amacımız müşteri memnuniyeti. Isparta halkını işletmemize bekliyoruz” şeklinde konuştu.