ISPARTA'DA ZİLLİ ÖKÜZ HOME MADE BURGER HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Antalya ve Ankara'dan sonra Isparta'ya da şubesini açan Zilli Öküz markası, ev yapımı ( Home Made) hamburger yeme keyfini Ispartalılarla buluşturuyor.

DAHA ÖNCE HİÇ HAMBURGER YEDİNİZ Mİ?

Homemade Burger sloganıyla yola çıkan ve bu serüvende lezzetli ve hesaplı hamburgerleri sizler için en hijyenik ortamlarda, en iyi şeflerle üretiyor. 2014 yılından bu yana hizmet veren Zilli Öküz şimdi de Isparta açıldı.

"TRENE DEĞİL,LEZZETE BAKIYORUZ''

Etlerimiz: Burgerlerimizde kullandığımız tüm et ve tavuk ürünlerimiz, profesyonel ekibimizce, Türkiye’nin en iyi çiftlikleri araştırılarak-test edilerek temin edilmektedir. Zilli Öküz Burgerlerinin lezzeti buradan gelmektedir.

İyi bir burgerin olmazsa olmazı, ekmeğidir. Bu yüzden en iyi burger ekmeğini, en iyi ustalarla yapılıyor.
Muhteşem susamlı ekmeğini mutlaka denemelisiniz.

Burgerlerde kullanılan tüm ürünler özenle seçiliyor, Fakat iyi bir burgerin yalnızca kaliteli malzeme ile olmayacağını dile getiren firma yetkilisi ve marka sahibi Serap Karabulut- Erhan Karabulut, ''Yemek sanattır! Zilli Öküz burgerlerinin lezzeti, işinde en iyi olan şeflerimizden gelmektedir.Isparta'da İlk şubemizi Bahçelievler mahallesine açtık çok yakında da yine Isparta'da kafeler caddesine şube açacağız ve yakında da tüm Türkiye şehirlerine hizmet vermeyi hedefliyoruz. '' şeklinde konuştu.

Adres:Bahçelievler mahallesi Otogar karşısı

ALO PAKET: 0 246 227 67 67

www.zilliokuz.com