GÖKGÖZ, ITKM İLE İLGİLİ TAAHHÜT VERDİ, ‘AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN İLK İŞİ BU’ DEDİ.

ÇÖZÜMÜ BİZDE

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti Belediyeciliği ile  birlikte Isparta’nın 23 yıllık garabetine son verileceğinin sözünü verdi. ‘İstenirse ITKM bugün açılabilir’ iddiasında bulunan Gökgöz, “kayyum heyeti ile diyalog içinde kolay adımlarla ITKM sorunu çözülecektir. Çözüm var. Biz bunu yapabilecek kabiliyete, iradeye, cesarete, erdeme sahibiz. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, meclisin 9 günlük tatili dolayısıyla  seçim bölgesine geldi. Gökgöz, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu, partililerle istişare etti. Haber32’ye özel açıklamalarda bulunun Gökgöz, AK Parti Belediye’nin ilk işinin Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’ni açmak olduğunu söyledi. Gökgöz, şöyle dedi:

                “Kayyum heyeti ile sürekli görüşüyorum. İnşallah bir sıkıntı olmayacak. AK Parti belediyeciliği ile birlikte çözülecek. Çünkü buranın yüzde 80’i tamamlanmış durumda. Dolayısıyla AK Parti belediyesi inşallah 31 Mart’tan sonra ITKM diye bir problem kalmayacak. Bunun taahhüdünü şimdiden veriyoruz. Biz bunu yapabilecek kabiliyete, iradeye, cesarete, erdeme sahibiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Beni tanıyanlar bilir. Belediye Meclis üyeliğim ve il başkanlığı döneminde buranın çözümü noktasında önerilerimiz oldu. Bir takım engeller yaşandı. Düne dönmek istemiyorum. Artık önümüze bakmamız gerekiyor. Artık yeni hedeflere kitlenmemiz gerekiyor. Çözümsüz değil. Çok basit çözümler var. İstenilse bugün bile açılabilir. Ticaret Merkezi en büyük problemdir. Çarşının göbeğinde 52 bin m2’lik alanın yaklaşık 23 yıl gibi süreç içerisinde ‘benim projem, senin projen’ derken uzun süren bir inşaat alanı. Esnafımız ‘nolur gelir gelmez Ticaret ve Kültür Merkezi’ni elinize alın’ diyor. Isparta Belediyesi’nin ilk hedefi budur. ITKM’nin açılması noktasında gayreti ortaya koyacağız. Çözümü var. Biz onu biliyoruz. Diyalog ile bu işi çözeceğiz. Ticaret ve Kültür Merkezi’ndeki bu garabeti ortadan kaldıracağız ve 52 bin m2’lik alanı Isparta’nın hizmetine açacağız.”