AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 3 genel, 3 yerel, 2 de referandum kazanan AK Parti'nin 2.yarıya da zaferle başlayacağını söyledi.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Gelendost Belediyesi ve AK Parti İlçe Teşkilatı'na yaptığı ziyarette 7 Haziran seçimlerini değerlendirdi. AK Parti için ilk yarının 8-0'lık skorla sonuçlandığının altını çizen Bilgiç, Ahmet Davutoğlu liderliğindeki ikinci yarının da zaferlerle sonuçlanacağını iddia etti. Bilgiç, şöyle konuştu:     

"Önemli bir seçime gidiyoruz. Her seçim önemliydi ama bu seçim daha önemli. Ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Hem içerden hem dışardan. Sandıkta bu dersi vermemiz gerekiyor. Birlik ve beraberliğimize fitne sokmak isteyenler, ülkemizi bölmek isteyenler var. Türkiye Cumhuriyeti, AK Parti ile güç kazandı. Ekonomimiz büyüdü. İlk yarı bitti. Skor 8-0. 3 genel, 3 yerel seçim ve 2 referondumda rakiplerimizi sandığa gömdük. Sözde halkçı parti CHP, sözde milliyetçi parti MHP, HDP ile işbirliğine gittiler. Cumhuriyeti bilmeyenler, sözde milliyetçilir PKK ile el birliğinde Anayasa referandumlarına 'hayır' dediler. O Anayasa yapıldı. Anayasa Mahkemesi'nde bireysel başvuru hakkı getirildi. O zaman 'hayır' diyenler şimdi hak arıyorlar."       

AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Özdemir de Miryokefalon Zaferi'nin Türk tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirterek "inşallah seçildikten sonra bir projem var. Bu zaferi kısa metrajlı bir film haline getirmek istiyoruz. İşte o zaman bu zafer uluslararası arenada da tescillenecektir" dedi.       

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ise 'Afyon aldı Isparta alamadı' şeklinde konuşmalarla algı operasyonu yapıldığını söyledi. Bu tür sözlere kulak asılmamasını isteyen Zabun, "AK Parti 12 yıldır adaletli bir şekilde hizmet üretiyor. Bazı şehirlerde sağlık öne çıkmış, eğitim geri kalmıştır. Bazılarında karayollları yatırımları öne çıkmıştır. Ama nüfusa göre yapılan hesaplamada kişi başına alınan yatırımda müthiş bir dengeyi göreceksiniz. AK Parti her yere adaletli bir şekilde hizmet götürmüştür. Herkes aynı payı almıştır" diye konuştu.        

Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin de konuşmasında  5 yılda halka verilen tüm sözlerin yerine getirildiğini ve getirilmeye çalışıldığını söyledi.

Akdeniz