Isparta’nın Yalvaç ilçesinde kesikbaş cinayetinden sonra yine bir kadın beraber yaşadığı dini nikahlı eşini başına demir boru ile vurarak öldürdü

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde bir kadın dini nikahlı eşini öldürdü. Olay Cumartesi günü öğle saatlerinde meydana geldi. 49 yaşındaki Gönül Sökmen, 7 aydır dini nikahlı yaşadığı 67 yaşındaki Osman Tokmak’ı öldürdükten sonra memleketi Bursa’ya giderek Emniyete teslim oldu.

                EŞYALARINI TOPLAMIŞ

                7 aydan bu yana Osman Tokmak ile belirtilen adreste dini nikahlı olarak yaşayan ve anlaşmazlık nedeni ile ayrılan Gönül Sökmen’in Cumartesi günü eve geldiğini belirten komşuları ‘Eşyalarını toplayıpkamyonete yükleyince hayırdır  nereye gidiyorsun?’ diye sorduk. Ben gidiyorum dedi. Osman abi nerede diye sorduk bilmem çarşıda herhalde cevabını verdi. Hiç bir kavga gürültü de duymadık’ dediler.

                ARKADAŞI MERAK EDİP EVE GELİNCE ORTAYA ÇIKTI

                Osman Tokmak’ı göremediği için merak ederek eve gelen bir arkadaşının uzun süre kapı ziline basmasına rağmen cevap alamaması üzerine şüphelenerek Emniyete haber verdiği bunun üzerine çilingir ile Emniyetin açtırdığı kapıdan içeri girildiğinde oda içerisinde Osman Tokmak’ın üzerine 2 yorgan örtülmüş ve secde eder şekilde kanlar içinde bulunduğu öğrenildi.

                DEMİR BORU İLE VURMUŞ

                İlk belirlemelere göre cinayet zanlısı Gönül Sökmen’in çanak antenleri tutturmaya yarayan demir boru ile maktülün başının arka kısmına vurduğu darbenin etkisi ile sağ kulağının koptuğu belirlendi. Şahısın kendinden geçtikten sonra üzerine 2 yorgan örtülerek olduğu gibi bırakıldığı ve kan kaybından yaşamını yitirdiği sanılıyor.

                BURSA’DA POLİSE TESLİM OLDU

                Daha önce 1 evlilik yapan ve bu evlilikten 18 yaşında 1 oğlu bulunan Bursa Osmangazi nüfusuna kayıtlı Gönül Sökmen’in Bursa’ya gittiği ve burada Emniyet görevlilerine ‘Ben Yalvaç’ta bir cinayet işledim’ diye itirafta bulunduğu haber verildi.

                Zanlının suçun işlendiği Yalvaç ilçesine getirilmesi için Isparta Emniyet Müdürlüğünden özel bir ekip Bursa’ya gönderilirken Konya’dan çağrılan Adli Tıp Uzmanının incelemelerinin ardından cenaze sağlık ekipleri tarafından otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırıldı.