Ak Parti İl Başkan Vekili Kamil İnci, parti teşkilatını ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf  Tekin’e Isparta Halısı hediye etti. Kadın Kolları ise Gül Seti hediye etti. 
 
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf  Tekin, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyince düzenlenen “Türkiye’de Başkanlık Sistemi” konulu konferansa katılmak üzere önceki gün Isparta’ya geldi. Bakan Yardımcısı Tekin, buradaki programın ardından Saat 17.45’te Valiliği, saat 18.15’te ise Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. 
 
Ak Parti İl Başkanlığına gelişinde İl Başkan Vekili Kamil İnci ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ile diğer partililer tarafından karşılanan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf  Tekin, ziyarette yaptığı konuşmada; “Isparta’ya gelmekten büyük bir mutluluk duydum.Isparta’nın güler yüzlü insanlarını görme ve tanıma imkanı buldum. Süleyman Demirel Üniversitemiz tarafından düzenlenen bir konferansa katılmak üzere bugün Isparta’ya geldim. Burada bana ev sahipliği gösteren sayın Vali, Rektör ve siz değerli partililerime teşekkür ediyorum. Konferansımız ve öğrencilerimizle birlikte yaptığımız söyleşi son derece düzeyli ve verimli geçti” dedi. 
 
İNCİ’DEN ISPARTA HALISI HEDİYESİ 
 
Ziyaretin sonunda Ak Parti İl Başkanlığı gelenek haline getirdiği halı ve gül seti hediyesinde bulundu. Bu doğrultuda; Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf  Tekin’e İl Başkan Vekili Kamil İnci Isparta Halısı, Kadın Kolları Başkanlığı ise Gül Seti hediye etti.