İnternet Ortamında Kameralı Sohbet Yapılır

Hani bir atasözü vardır. İnsanlar konuşa konuşa, hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşırlarmış. Bu sözden de anlaşılacağı üzere insanların en iyi iletişim yolu konuşmak ve sohbet etmektir. Bu ihtiyaç karşılanırken de farklı ortamlar tercih edilmektedir.

Kimi insanlar kahvehanelerde, kimi insanlar kafelerde, kimileri camilerde ve ibadethanelerde, kimileri de internet ortamında sohbet etmektedirler. Özellikle internet dünyasındaki ve teknoloji dünyasındaki gelişmeler ile birlikte, sohbetlerin de büyük oranda bu ortamlara kaydığını söyleyebiliriz.

Bazıları için kendilerini en iyi ifade edebildikleri, en güzel sohbetleri gerçekleştirebildikleri ortamlar internet ortamlarıdır. Son zamanlarda ise kameralı sohbet siteleri olmuştur. Özellikle www.cafecanli.com isimli site, seviyeli sohbet imkanı sunan ender sohbet ortamlarından birisi olmuştur. Üye sayısı milyonu bulmuş ve her geçen gün de artış göstermektedir.

Bu sayı bile insanların bu tür ortamlara ne kadar ihtiyaç duyduklarını ve ne kadar fazla tercih ettiklerini göstermektedir. Evet, talep fazla ancak bu talebi suiistimal eden ve bu ortamları suç ve günah ortamına dönüştüren insan sayısı da maalesef hiç de az değildir.

Sohbet etmek sadece cinsel organların gösterilip, cinsel haz duyulmasını sağlamak değildir. Bu durum, karşı cinsini adeta cinsel bir obje gibi gören, hasta ruhlu kişilerin tercihidir. Bunu söylerken, karşı cinse ilgi duymanın yanlış olduğundan bahsetmiyorum. Muhakkak ki Allah, insanları farklı cinslerde yaratmıştır ve onların birlikte yaşam sürdürmelerini istemişlerdir. Ancak, bununla ilgili bir takım kurallar koymuş ve bu kurallara uygun davranılması gerektiğini belirtmiştir.

Yukarıda belirtmiş olduğum, cafecanli.com sitesi, aynı cinste ya da karşı cinste olanların bir ortamda seviyeli sohbet gerçekleştirebilecekleri bir alandır. Bu alanın de belirli kuralları vardır. Bu kameralı sohbet kanalında sohbet edebilmeniz için kesinlikle bilgisayarınızda flash player yüklü olmalıdır.

Ayrıca, siteye üye olmanız ve görüşme süresi satın almanız gerekmektedir. Üye olmak için herhangi bir ücret yoktur. Ancak, üye olduktan sonra görüşme yapabilmeniz için görüşme süresine ihtiyaç duyacağınızdan, kredi kartı, mobil ödeme, havale ya da EFT yöntemlerinden birisini seçip görüşme süresi satın almalısınız.

Görüşme süresi satın aldıktan sonra, süre boyunca aktif olan sohbet kanallarında sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.