40 YILDIR KASABA HALKINA HİZMET VERİYOR

Adaylığı açıklandıktan sonra seçim çalışmalarına hız veren Sav Ak Parti Belediye Başkan Adayı kasabada çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Yaklaşık 40 yıldır Sav’da kasaba halkıyla yakından ilgilenip her fırsatta özellikle onların sağlık konusundaki yardımına koşan İpekçi; “Sav sevdası nereden geliyor?” sorusuna, “Sav benim doğup büyüdüğüm ve doğduğum günden bugüne kadar ekmeğini yiyip, havasını soluduğum memleketim. Burada yaşamaktan da çok mutlu ve huzurluyum” dedi.

İPEKÇİ; “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA GELİYORUZ”

Sav Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, geçtiğimiz hafta sonu Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte kasabayı adeta karış karış gezdi. Kasabada çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını vurgulayan İpekçi, Sav’ın toprağını, havasını, suyunu, insanını da çok sevdiğini söyledi.

“SAV’A DEVLET YATIRIMLARINI YAĞDIRACAĞIZ”

Ak Parti’den Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından seçim startını verip ekibiyle birlikte sahalara inen İpekçi, Neden aday oldun? Sorusuna, “Sav Kasabasını devlet yatırımlarıyla buluşturup hak ettiği yere gelmesi için aday oldum. İnsanlarımız Sav’ın hak ettiği yerde olmadığını biliyor” dedi.

“SAV’I HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

Ak Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatı ile uyum içinde çalışarak seçimlere hazırlanan İpekçi; “Kasabamızda başta altyapı, tarım, turizm ve eğitim olmak üzere 50’ye yakın projemizle geliyoruz. Öncelikle öğrenci potansiyelini artırmak, tarım kenti Sav Kasabamızda yetişen başlıca ürünlere katma değer yaratmak ve turizm kenti yapmak hedefim. Dünya mirası Sav’ı bir kültür ve turizm kenti yapıp hak ettiği yere getirmek için çalışacağım” diye konuştu.

“AKİL İNSANLARIN GÖRÜŞLERİNE BAŞVURACAĞIZ”

Ziyaret ettiği evlerde hane halkı tarafından son derece büyük teveccühle karşılanan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, göreve geldiğinde kasabanın yaşlı ve önder kişileriyle görüşerek onların görüş ve önerilerini alacağını söyledi. Sosyal ve üretken bir belediyeciliği Sav halkı ile tanıştıracağını kaydeden İpekçi; “Projelerimizi akil insanlarla tartışıp onların görüşleri doğrultusunda fikir alışverişinde bulunarak öncelik sırasına göre projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu projelerden en önemlileri Sav

kasabamızı doğalgaz’a kavuşturacağız ve yıllardır kasaba halkımızın muzdarip olduğu koku sorununa kökten çözüm getireceğiz.

“SAV’I TÜM DÜNYA TANIYACAK”

Kasabanın en büyük eksiklerinden birisinin de tanıtım olduğunu ve göreve geldiklerinde yerel, genel ve hatta uluslararası boyutta Kasabayı tanıtma çalışması yapacaklarını vurgulayan Başkan Adayı Şakir İpekçi; “Bu doğrultuda, her yıl düzenleyeceğimiz çeşitli festivaller ile beldemizi yurt içi ve yurt dışında tanıtarak yerli ve yabancı turistin gelmesi için çalışacağız” dedi.

“BİZE OY VEREN PİŞMAN OLMAYACAK”

Ziyaretlerde kasaba halkının kendisine gösterdiği yoğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sunan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi; “Kasabamızın en belirgin özelliği halkımızın insanları sevmesi, sıcakkanlı, cana yakın ve yardım sever olmasıdır. Bizler de genç ve dinamik siyasette yıpranmamış yeni yüzlerle bomba gibi bir ekiple geliyoruz. Fark yaratacağımıza inanıyorum. Bana ve ekibime oy verenler kesinlikle pişman olmayacak. Ayrıştırıcı değil birleştirici ortak akıl ile herkesi kucaklayacağız. Yapacağımız projelerle fark yaratacağız” şeklinde sözlerini tamamladı.