ŞAKİR İPEKÇİ EKİBİNİ KURDU,ÇALIŞMALARA BAŞLADI...

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde merkeze bağlı Kav Kasabası Belediye Başkan adayı olan Şakir İpekçi, beş yıl boyunca çalışacağı ekibini diğer bir deyişle Belediye Meclis Üyelerini de belirledi ve çalışmalarını onlarla birlikte sürdürüyor.

İŞTE İPEKÇİ’NİN EKİBİ

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi’nin ekibi şu isimlerden oluşuyor. Kontenjan: Şükran Tebardar.

1.İlyas Soylu

2.Bilal Gül

3.Ahmet Bayram

4.Abdülkadir Öncü

5. Hamit Üstün

6.Sadullah Sütçü

7.Ali Savcu

8.Hayrettin Ünal

9.Halit Gül

İPEKÇİ; “EKİBİMLE KASABAMA EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİM”

Kasabada, ev ziyaretleri ile çalışmalarına başlayan Şakir İpekçi’ye Ak Parti Sav Belde Teşkilat Başkanı ve üyeleri ile Belediye Meclis üyesi adayları da eşlik ediyor. Kurduğu ekiple Sav’a en iyi hizmeti vereceğine inancının tam olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi; “Biz ekibimizi kurduk ve çalışmalara başladık. Allah’ın izni ve kasabamız halkının da teveccühleriyle 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde göreve geleceğiz ve hep birlikte beldemizi kalkındırmak için en güzel hizmetleri yapacağız” dedi.

YARIN ADAY TANITIM TOPLANTISI VE SKM AÇILIŞI YAPILACAK

Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, bu doğrultuda 3 Mart Pazar günü yani yarın saat 15.00’te Sav Kasabası Düğün Salonunda Belediye Meclis Üyeleri aday tanıtım toplantısı akabinde saat 16.00’da ise Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışının yapılacağını ve gerek toplantıya gerek açılışa Ak Parti Milletvekili ve Teşkilat mensuplarının katılacağını belirterek; “Her iki programımıza tüm Kasaba halkımız davetlidir” dedi.