İPEKÇİ’DE YOĞUN KATILIMLI PROJE TOPLANTISI

Sav Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, geçtiğimiz gün Kasabasında bir toplantı düzenledi. Saat 16.00’da başlayan ve Sav Kasabası Düğün Salonunda yapılan toplantıya; Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve yönetim kurulu üyeleri, Kasabanın eski Belediye Başkanları, Ak Parti ilçe ve belde teşkilatları ile çok sayıda kasaba halkı katıldı.

İPEKÇİ; “SİYASİ ÇİZGİM DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜKTÜR”

Siyasi çizgim muhafazakar bir yapıda olup, doğruluk ve dürüstlük çizgisidir.

Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlayan programın açılış konuşmasını Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi yaptı. İpekçi konuşmasında şunları söyledi; “Öncelikle programımıza katılımlarınızdan dolayı sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Böylesine yoğun katılım beni son derece mutlu etti. Kasabamız, Isparta Merkeze en yakın kasaba olup, 3 bin 522 nüfusa sahip son derece mütevazi ve muhafazakar bir yerleşim birimidir. Ben, Şakir İpekçi olarak Sav Kasabasında doğmuş ve halen Sav Kasabasında ikamet etmekte olan Sav Kasabasının bir evladıyım. Partimize dahil olduğum günden bu yana bayrağı daha da yukarılara çıkarmak için çalışıyorum. Partimizin 30 Mart 2014 seçimlerinde de Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum. Başka bir arkadaşımızın aday gösterilmesi üzerine partimizde belediye meclis üyesi olarak görev yaptım. Her zaman aktif siyasetin içerisinde yer aldım. Siyasi çizgim muhafazakar bir yapıda olup, doğruluk ve dürüstlük çizgisidir. Aday olmam noktasında, kasabamızda çeşitli siyasi görüşlü büyüklerimin, arkadaşlarımın, ortak bir noktada birleşip şahsım üzerinde hemfikir olmaları neticesinde bende kasabama faydalı hizmetler yapacağıma inandığım için partimizden aday adaylığımı açıkladım.

“SAV HALKI HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKTIR”

Cumhurbaşkanımızın, Milletvekillerimizin, Partimizin İl ve İlçe Teşkilatlarının büyük teveccühleriyle Kasabamızda Partimizin Belediye Başkan Adayı olarak açıklandım ve bunun akabinde Meclis Üyesi adayı arkadaşlarımızla birlikte 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ediyoruz. Sav halkı en güzel hizmetlere layıktır. İnşaallah bunu da 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlerde önce Allah’ın izni, sonra kasaba halkımızın büyük teveccühleriyle göreve seçilmemiz halinde en iyi şekilde ortaya koyacağız. Bu doğrultuda, benim aday gösterilmeme vesile olan partimizin en üst noktasından en alt noktasına kadar herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

“BİZİM BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ İNSAN ODAKLI OLACAKTIR”

Yıllardır siyasetin içerisinde olmam nedeniyle bilgi ve birikimimizi bu yolda harcayabileceğimizi, yıllardır edindiğimiz bu tecrübelerden de istifade ederek halkımıza iyi bir hizmetkâr olma düşüncesiyle ben ve ekibim, göreve talip olduk. Seçilip göreve geldiğimizde Kasabamızı rutin hizmetlerin dışında sosyal ve kültürel etkinliklerden, inanç turizmi hizmetlerine kadar birçok konuda çalışmalar yaparak Sav’ı adeta dünya beldesi haline getireceğiz. Öncelikle bizim belediyecilik anlayışımız bir insanın doğumundan ölümüne kadar süren, insan hayatıyla ilgili bir sosyal sorumluluk projesidir. Belediyecilik; halkın bu hizmetlerini en geniş şekilde alabilmesi maksadıyla, demokratik usullerle göreve getirdiği bir yerel yönetim biçimidir.

“HALKIMIZA HİZMETKAR OLMAK İÇİN GELİYORUZ”

Biz, Allah nasip eder de göreve gelirsek ilk olarak toplumsal barışı sağlayacağız. Kasabamızda her kesimin, herkesin gönlünü almaya, büyüğümüze, küçüğümüze saygı, sevgi çerçevesinde hareketle gönüllerde olmaya, vicdanları rahatlatmaya talibiz.

Böyle küçük belediyelerde olduğu gibi bizim belediyemizde de şunun adamı, bunun adamı veya onun adamı anlayışı içerisinde yer almayıp, herkesi kucaklamak adına biz halkın adamı olacağız. İlk olarak bizim yapacağımız budur. Hiç kimsenin bu konu hakkında hiçbir endişesi olmasın. Göreve gelirsek yapacaklarımızdan bir tanesi de her attığımız adımda halkımızı bilgilendirerek şeffaf belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız. İnşaallah halkımız teveccüh gösterip bize oy vererek bu göreve gelirsek vizyon olarak kasabamıza yeni bir belediyecilik anlayışı getireceğiz. Çünkü, biz hizmetkar olarak geliyoruz. Belediyemizin başkanından meclis üyelerinden personeline kadar halka hizmet anlayışını kendimize düstur edineceğiz. Belediyemizde personelimizi dikkate almak suretiyle onları motive ederek halkımıza hizmetkar olma adına yeni bir ivme kazandıracağız. Bu vesileyle belediyeciliğin yol, su ve çöp gibi rutin işlerin daha akıcı ve daha kaliteli olmasını sağlayacağız.

“VATANDAŞLARIMIZIN DOĞUMUNDAN ÖLÜMÜNE KADAR YANINDA OLACAĞIZ”

Belediyemiz sosyal sorumluluk içerisinde başta da söylemiş olduğum gibi belediyecilik anlayışımızı bir insanın doğumundan ölümüne kadar insan hayatını birebir ilgilendiren bir kurum olduğunu göstermek için ilk olarak çocuklarımızdan başlamak suretiyle, diğer bir deyişle geleceğimizin mirasçısı çocuklarımızdan başlayarak ‘Hoş geldin bebek’ projesiyle çocuk sahibi olan vatandaşlarımıza sevinçlerine ortak olmak ve nesillerimizin daha sağlıklı yetişmesi için ailelerimizi bilinçlendirmek amacıyla görüş kapılarını çalarak onların yanında olduğumuzu göstermektir.

“HASTA VE YATALAK VATANDAŞLARIMIZIN AYAĞINA SAĞLIK HİZMETİ GÖTÜRECEĞİZ”

Bu doğrultuda, kasabamız halkına en iyi hizmeti sunmak için, kasabamızın gelişip modernleşmesi için, kısacası sizler için 41 adet birbirinden değerli proje hazırladık. Bu projelerimizden bazılarını şöyle sıralayabiliriz: Doğalgazı Sav Kasabamıza getireceğiz. Kasabamıza büyük sıkıntı oluşturan ‘KÖTÜ KOKU’ sorununa Bakanlık ve Isparta Belediye işbirliği ile son vereceğiz. Vefat eden tüm vatandaşlarımızın evinin önüne ‘Taziye Çadırı’ kurarak ikram desteğiyle yakını vefat etmiş ailemizin taziyeye gelenleri en iyi şekilde ağırlamalarını sağlayacağız. Gençlerimizi uyuşturucu bağımlılığından uzak tutmak için sık sık sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler

düzenleyeceğiz. ‘EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ’ uygulaması başlatarak, yaşlı ve yatalak hastalarımızın ayağına sağlık personeli giderek onların başta iğne, pansuman, tansiyon ölçme gibi hizmetler olmak üzere tüm sağlık hizmetlerini vereceğiz. Yeni doğan çocukların ailelerini ziyaret ederek altın, bebek seti ve battaniye hediye edeceğiz. Yeni evlenen çiftlerimize içinde ‘Kur’anı Kerim, Namazlık, Tesbih ve Türk Bayrağı bulunan set hediye edeceğiz. Bakanlık destekli ‘Güneş Enerjisi’ Sistemleri kurarak elektrik enerjisinden büyük oranda tasarruf sağlayacağız. Soğuk Hava Deposunu atıllıktan kurtararak marka haline getireceğiz. 65 yaş ve üzeri yaşlı vatandaşlarımıza toplu taşıma araçlarımızdan ücretsiz yararlandırma uygulamasını başlatacağız. Cami, Cami Şadırvanı ve Cami tuvaletlerinin periyodik temizliği belediyemiz tarafından yapılacak. Beldemizde, cep telefonu şebeke sıkıntısı çekilen yerlere yönelik Baz İstasyonu kurdurma çalışması yapacağız.

“YAPILACAK HAYIRLI HER İŞİN ARKASINDA OLACAĞIZ”

Sonuç olarak; Kasabamız için ne yapsak azdır. Yapılacak hayırlı işlerin her zaman yanında olacağız. Sav bizimdir. Sav kasabamıza inşaallah her alanda sahip çıkacağız. Kasabamızı hak ettiği yere taşıyacağız. Ekibimiz hazırdır. Birbirinden değerli kardeşlerimizle Sav Kasabasını bir marka kasaba haline getireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnşaallah çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah bu görevi bize nasip ettiyse olsun. Etmediyse olmasın. Zira, makam sevdalısı, etiket sevdalısı değiliz. Amacımız memleketimize bir çiv çakmaktır.

“BELEDİYECİLİĞİN GÖNÜL İŞİ OLDUĞUNU ORTAYA KOYACAĞIZ”

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi ‘Belediyecilik işi, gönül işidir’ diyerek Gönüllerde olmak için çalışacağız. Yarın bu fani dünyadan göçüp gittiğimizde amacımız ve hedefimiz gök kubbede hoş bir seda bırakmak olacaktır. Bu vesileyle 2019 Yerel Seçimlerinin barış, huzur ve sükunet içerisinde geçmesini temenni eder, değerli aday arkadaşlarıma başarılar dilerim. Konuşmama burada son verirken, siz değerli misafirlerimize ve değerli Kasaba Halkımıza bir kez daha hoşgeldiniz diyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

PARLAK; “SAV HALKI PARTİMİZE BÜYÜK TEVECCÜH GÖSTERDİ”

Programda daha sonra kürsüye Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak çıktı. Başkan Parlak konuşmasında, Sav Kasabasının 14 Haziran Genel Seçimlerinde Ak Parti’ye % 84 oy verdiğini belirterek; “Sizlere yani tüm kasaba halkımıza partimize gösterdiğiniz büyük teveccühten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşaallah bu büyük teveccühünüzü 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde de ortaya koyarak Şakir İpekçi Başkanımızı seçip bizlere göndereceksiniz. Bizler de, yerel iktidarla genel iktidarın birleşmesiyle sizlere büyük hizmetler getireceğiz” dedi.

GÖKGÖZ; “ŞAKİR BAŞKANIMIZI SEÇECEĞİNİZDEN ŞÜPHEM YOKTUR”

Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de programda yaptığı konuşmada; “Biliyorsunuz ki, Ak Partinin hizmet aşkı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm ülkemize yayılmış durumdadır. Sav kasabası olarak bu aşkı sizlerde en iyi şekilde yaşıyorsunuz ve bunu 31 Mart’ta sandığa yansıtacağınızdan şüpheniz yoktur. Bu yerel seçimlerde adayımız Şakir İpekçi

başkanımızı seçerek birlik ve beraberlik içinde kasabaya hizmetleri akıtacağız. Belediyecilik işi gönü işi sloganıyla çıktığımız bu yolda sizlerin huzurundayız. Seçimlere sadece bir ay kaldı. Sizlerin Sav Kasabasında Şakir Başkanımızı seçeceğinizden hiçbir şüphem yoktur. Bizler de, Sav Kasabası ile birlikte ilimizdeki 22 Belediyenin 22’sine de talibiz. Hedefimiz, tüm belediyeleri kazanmaktır” dedi.

ÖZEL; “SAV HALKI AK PARTİYE HER ZAMAN BÜYÜK DESTEK VERDİK”

Programda son konuşmayı ise, Ak Parti Milletvekili Recep Özel yaptı. Milletvekili Özel de konuşmasında; “Öncelikle Sav Kasabası halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü, kasabamız bize partimizin kuruluşunda bu yana şartsız, şüphesiz büyük destek verdi. Bu desteğini önümüzdeki yerel seçimlerde de gösterecektir. Burada, Cumhur ittifakının iki partisi ayrı ayrı aday çıkardılar ve yollarına bu şekilde devam ediyorlar. Sav Kasabası halkımız partimize verdiği büyük destek çerçevesinde 2014 yılında kadar Belediye partimizce yönetildi. Ancak, 2014 – 2019 arasında bir dönem ara verdik. Şimdi sıra emaneti geri almaya geldi. İnşaallah bunu da 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde alacağız. Bakın ben 2001 yılında partimiz kurulmasının ardından benim Isparta kurucu il başkanı olmamdan sonra partimize geçen ilk Belediye Başkanı Sav Belediye Başkanı olmuştur. O dönemin belediye başkanı sayın Mehmet Tulum buradadır. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.

“ŞAKİR İPEKÇİ ARKADAŞIMIZ SON DERECE İYİ NİYETLİ SAYGIN BİR KİŞİDİR”

Şimdi sizlerden bir istirhamımız daha olacak. O da adayımız Şakir İpekçi başkanımızı seçerek göreve getirmenizdir. Bu konuda sizlere güvenim de tamdır. Geçmişte bir takım sıkıntı ve sorunlar olmuş olabilir. Şahıslar önemli değildir. Aslolan davamız ve partimizdir. Adayımız Şakir İpekçi kardeşimiz son derece iyi niyetli, saygın bir kişidir. Bunu kasaba halkı olarak sizler daha iyi biliyorsunuz. Şakir kardeşinize destek vererek 31 Martta sandıktan çıkmasını sağlayıp ardından hizmetlerin geldiğini göreceksiniz.

“SİZLERDEN % 84’ÜN ÜZERİNE ÇIKMANIZI İSTİYORUZ”

Merkez İlçe Başkanımız Ömer beyin dediği gibi. Sav Kasabası en son yapılan seçim olan milletvekili genel seçimlerinde Ak Partiye % 84 oy vermiştir. Allah’ın izniyle 31 Martta bu oranın üzerine çıkmanızı istiyoruz” dedi.

ADAYLAR TANITILDI

Programda daha sonra, başta Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi olmak üzere; Belediye Meclis Üyesi adayları olan Kontenjan: Şükran Tebardar ile birlikte İlyas Soylu, Bilal Gül, Ahmet Bayram, Abdülkadir Öncü, Hamit Üstün, Sadullah Sütçü, Ali Savcu, Hayrettin Ünal ve Halit Gül ile yedek meclis üyeleri tek tek anons edilerek sahneye davet edilerek toplantıya katılan yüzlerce kişiye tanıtıldı.

İPEKÇİ’DEN TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ

Programın sonunda ise, Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz’e birer buket teşekkür çiçeği takdim etti.