Sav Kasabasının muhafazakar bir kasaba ve halkının da yüzde 85’inin Ak Partili olduğunu ifade eden Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şaki İpekçi, 2014’deki yerel seçimlerde başta MHP olmak üzere diğer partilere oy veren Ak Partili seçmenleri tekrar Ak Partiye davet etti.  

İPEKÇİ; “OYLARINI BAŞKA PARTİLERE  VERMEK ZORUNDA KALDILAR”  

Sav’ın kalkınması, yerel iktidarla genel iktidarın birleşerek hizmetlerin yoğun bir şekilde gelmesi için tüm ‘Ben Ak Partiliyim’ diyen tüm kasaba sakinlerini Ak Parti çatısı altında birleşmeye çağıran Başkan Adayı Şakir İpekçi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi bizim Kasabamız halkının görüş ve inançları bellidir. 2014’te yapılan yerel seçimlerde hariç ondan önceki ve sonraki tüm seçimlerde halkın % 85’i Ak Parti’ye oy vermiştir. Hatta, 2014 yerel seçimlerinden sonra yapılan genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de hep oylar Ak Parti’ye çıkmıştır. Ancak, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde 2009 – 2014 döneminde belediye başkanlığı yapan ve kasaba halkının büyük tepkisini toplayan kişinin tekrar aday gösterilmesi üzerine Ak Partili olan yüzlerce kişi oyunu istemeyerek de olsa başta MHP olmak üzere diğer partilerin adaylarına vermek zorunda kalmışlardı. Bu nedenle, yapılan tüm seçimlerde kasabamızda Ak Parti açık ara önde çıkarken, 2014 yerel seçimlerinde başa baş bir sonuç ortaya çıktı ve 3 oyla MHP’nin adayı başkanlık görevine seçildi.  

“ZAMAN BİRLİK ZAMANIDIR, GELİN AK PARTİ ÇATISI ALTINDA BİRLEŞELİM”  

Ben buradan tüm kasaba halkıma sesleniyorum. Artık, küslüğü, dargınlığı, o şöyle yaptı, bu böyle yaptıyı bırakıp gelin Ak Parti çatısı altında bir araya gelelim. Şu yada bu nedenle diğer partilere oy vermiş ve ‘Ben Ak Partiliyim’ diyen tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum. Zaman birlik zamanıdır. 

“KASABA HALKIMA  İNANCIM TAMDIR”  

Kasabada Ak Partinin yerel iktidara gelmesi ile önümüzdeki beş yılda birçok projeyi birlikte hayata geçirerek kasabayı kalkındıracaklarını vurgulayan Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şaki İpekçi, konuşmasının devamında; “Kasabamızda şimdi yeni bir dönemin başlangıcındayız. Teşkilatlarımızın ve sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile birlikte bu dönem ben aday oldum. Allah’ın izni ve sizlerin teveccühleriyle de 31 Mart yerel seçimlerinde göreve seçileceğime inancım tamdır.  

“PRESTİJ PROJELERİMLE SAV’I BULUNDUĞU  NOKTADAN YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIM”  

Göreve seçilmemin ardından hep birlikte yapacağımız çalışmalarla hizmet çıtasını hemen yukarıya götürmek suretiyle kasabamızı bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. Başta; yol, su, elektrik ve kanalizasyon yatırımları olmak üzere halkımızın hayatını daha huzurlu kılmak için 150’ye yakın prestij projeyi hayata geçireceğiz. Çünkü, Sav her şeyin en güzeline layık. Bu dönemde hep birlikte Sav’ımızın ihyası ve inşası için gayret edeceğiz. Bu seçimlerde Ak Partiye yani bize oy verenler yanılmadıklarını kasaya kazandırdığımız projelerle görecekler” dedi.  

“ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI”  

Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şaki İpekçi, diğer partilere oy vermiş olan vatandaşlara çağrısını bir kez daha yineleyerek, kasabada oluşturulacak olan birlik ve beraberliğe dikkat çekti. İpekçi; “Hepimizin bir amacı var. Nedir bu? Daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye. Daha büyük ve güçlü bir Isparta ve daha büyük ve güçlü ir Sav. Eğer Kasabamız büyük ve güçlü olur ise hepimiz büyük ve güçlü oluruz. İşte bu nedenle şimdi birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıkma zamanıdır. Şimdi küskünlük zamanı değil. Şimdi bir olmak, iri olmak, diri olmak, kardeş olmak zamanıdır. Geçmişteki her türlü olumsuzluğu bir kenara bırakacağız ve bugün çok önemli bir seçime giderken hep birlikte çalışarak, gayret ederek kasabamızı daha ileri noktalara taşıyacağız” dedi.