KASABADAKİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. İpekçi, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün de Belediye Meclis Üyesi Adaylarını yanına alarak kasabadaki esnafları ziyaret etti. Saat 15.00’te gerçekleştirilen ziyarete; İpekçi’nin yanı sıra Sav Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları İlyas Soylu, Bilal Gül, Ahmet Bayram, Abdülkadir Öncü, Hamit Üstün, Sadullah Sütçü, Ali Savcu, Hayrettin Ünal ve Halit Gül katıldı. Başkan Adayı İpekçi, yaptığı ziyaretlerde esnafların talep ve önerilerini dinleyerek 31 Mart'a yapılacak yerel seçimler için de destek istedi.

İPEKÇİ; “ESNAFLARIMIZ KASABAMIZIN EKONOMİK LOKOMOTİFLERİDİR”

Sav’ın kalkınması için hep birlikte çalışacaklarını, elde edilecek başarılarda esnafın ve halkın çok önemli bir katkısının da olacağını ifade eden Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, göreve geldiğimizde hayata geçireceğimiz bütün projelerde esnaf ve vatandaşımızın fikrine ve desteğine başvuracağız. Ortada fikir birliği olunca yaptığımız hiçbir proje boşa çıkmayacak ve hepsi de halkın yararına olacak. Kasabamız için hayati önem taşıyan yenilikçi projeleri de vatandaşlarımızla paylaşacağız ve onların fikirlerini alarak hayata geçireceğiz. Bu hususta, ziyaret ettiğimiz esnafımızın bakış açısını ön planda tutuyoruz. Netice itibarı ile ilçemizin ekonomi lokomotifi görevini esnaflarımız görmekte ve bunu da layıkı ile yerine getirmektedirler” dedi.

“BU TEVECCÜHÜN NETİCESİNİ 31 MART’TA GÖRECEĞİMİZE GÖNÜLDEN İNANIYORUM”

Halkın en önemli danışmanlık noktası olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Adayı İpekçi; “Bizleri sevgiyle kucaklayıp teveccüh gösteren tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde çok iddialı çalışıyoruz. Adeta gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ve bunun neticesi olarak da 31 Mart'ta iyi bir sonuç alacağımıza gönülden inanıyorum. Gerek halkımızı gerek esnafımızı ziyaretlerimizde büyük ilgi görüyoruz. Kasaba merkezinin en ücra köşelerine giderek, vatandaşın sorunlarını dinliyoruz” dedi.

“ESNAFLARIMIZLA SÜREKLİ İSTİŞARE İÇİNDE OLACAĞIZ”

Ziyaretinde çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Adayı İpekçi, tüm sivil toplum teşkilatlarıyla olduğu gibi esnaflarla da sürekli iç içe olacaklarını belirtti. İpekçi’nin ziyaretinden oldukça memnun olduklarını belirten esnaflar da, kendilerini ziyaret ettiği için Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi’ye teşekkür ettiler.

Bu arada İpekçi, esnaf ziyaretleri sırasında yoldan geçen vatandaşlarla da kısa süreli sohbetler yaptı ve esnaflarla olduğu kadar çocuklar, gençler ve diğer vatandaşlarla hatıra fotoğraf çektirdi.