Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL)’inde Isparta’nın tek temsilcisi konumunda bulunan Merkeze bağlı Sav Kasabasının takımı Savspor, ligde mücadelesine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kemalpaşa Ulucak Belediyespor’u 2 – 1 mağlup ederek önemli bir engeli aşan Mavi – Beyazılar ligde sekizinci sıraya yükseldi.

EMİRDAĞSPOR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Emirdağspor ile karşı karşıya gelecek olan Savspor, bu maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mavi Beyazlılar Teknik Direktör Fatih Bozbaş ve Yardımcı İbrahim Karan nezaretinde gerçekleştirdikleri antrenmanlarını Sav Kasabasındaki Halı Sahada yapıyorlar.  

ŞAKİR İPEKÇİ’DEN SAVSPOR’A ZİYARET

Aynı zamanda Savlı olan Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Merkez İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Şakir İpekçi, memleketi Sav’ın BAL liginde mücadele eden takımı Savspor’un antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ziyafeti çekti.

İPEKÇİ’DEN BAKLAVA İKRAMI

Önceki akşam saat 23.30’da gerçekleştirilen ziyarette Savspor Kulübü Başkanı Cemal Aksoy tarafından tesislerde karşılanan İpekçi bir süre takımın antrenmanını izledikten sonra Teknik Direktör Fatih Bozbaş’ın talimatı ile ara verilen antrenmanda futbolcu ve Teknik heyete baklava ikramında bulundu.

İPEKÇİ; “MEMLEKETİMİN TAKIMINA GÜVENİYORUM”

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Merkez İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Şakir İpekçi, kendisinin Savspor’un kurucularından birisi olduğunu belirterek, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bilindiği gibi Kasabamızın futbol takımı

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL)’inde Isparta’yı temsil eden tek futbol takımı. 1987 yılında bu takımı futbol sevdalısı arkadaşlarla bir araya gelerek kurmuştuk. Şuanda Bölgesel Amatör Liginde mücadelesine devam ediyor. Ben kasabamın takımına güveniyorum ve ligde başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

AKSOY; “ŞAKİR İPEKÇİ’YE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ziyarette bir konuşma yapan Savspor Kulübü Başkanı Cemal Aksoy da konuşmasında; “Sezon başında iyi neticeler aldık ve zirveye oynadık. Ancak, daha sonra maddi imkansızlıklar nedeniyle bir kayıp yaşadık ve şuanda sekizinci sıradayız. Ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Ama, yapacağımız mücadelelerle bende ligde kalacağımıza inanıyorum. Aynı zamanda hemşehrimiz olan Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Merkez İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Şakir İpekçi’ye bu ziyareti ve ikramından dolayı da çok teşekkür ediyorum” dedi.