İranlıların fabrikasını kuran BLS Makine Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sarıgül’e büyük jest. İranlılar BLS Makina Mühendislik tarafından kurulan fabrikalarını Türk bayraklarıyla donattılar.

Isparta Organize Sanayisi’ne dev bir yatırım yaparak yüzlerce kişiye istihdam sağlayan BLS Makina Mühendislik, yurt içi ve yurt dışında faaliyetlerini sürdürüyor.

30 yıla varan deneyimiyle Demir Çelik Sektöründe, yurtiçi ve yurtdışında birçok önemli tesisin projelendirilmesi, imalatı, kuruluşu ve devreye alınmasını gerçekleştiren BLS Makina Mühendislik, ürettiği üstün teknoloji ve kaliteye sahip ekipman ve makinelerle sektörün öncü kuruluşu olmayı hedefliyor.

Kurulduğu günden bugüne, yüksek kalitede ve düşük maliyette çözümler üretme konusunda istikrarlı bir tutum sergilemenin haklı gururunu yaşamakta.  İranlılar BLS Makina Mühendislik tarafından kurulan fabrikalarını Türk bayraklarıyla donattılar. BLS Makina Mühendisliğin Sahibi Bülent Sarıgül’ün geleceğini duyan İranlı işadamları, fabrikaya Türk bayrağı astılar. BLS Makina Mühendisliğin Sahibi Sarıgül’e teşekkür eden İranlılar, fabrikaların anahtar teslim çözümlerine kadar yapılması nedeniyle böyle bir jest yaptılar.

Sarıgül ise, “İrandaki dostlarım sağ olsunlar çok büyük nezaket ve misafirperverlik örneği gösterdiler. Fabrikalarını ziyaret etmem nedeniyle Türk Bayrağımızı da asmışlar.

Bayrağımızı İran’da dalgalanırken  görünce çok mutlu oldum” dedi.