26 Temmuz 2018 Perşembe günü gerçekleşen ziyarete Meclis Başkanı M. Afşin Durutürk, Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kurucu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Kara ve Oda Genel Sekreteri Oğuz Kodal katıldı.

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Plan, Bütçe Komisyon Başkanlığı’na seçilen Süreyya Sadi Bilgiç’i, Isparta Milletvekilliğine seçilen Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz’ü makamlarında ziyaret ettiler.

Milletvekillerinden ilk olarak Mehmet Uğur Gökgöz’ü ziyaret eden Yaltso ekibi, daha sonra TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’i ve Recep Özel’i makamlarında ziyaret ederek, kendilerine yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Gerçekleşen Ziyareti değerlendiren Oda Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kurucu, “Odamızın projelerini ve bölge sorunlarını Milletvekillerimize ilettik, taleplerimize duyarlı davranarak destek oldular ve her zaman destek olacaklarını ifade ettiler, Odamız adına vekillerimizin ilgi ve alakasından çok mutluluk duyduk. Vekillerimize desteklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.