Isparta Belediyesi bahar aylarıyla başlattığı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarına yaz aylarına yaklaşılan şu günlerde daha da hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü Davraz Mahallesinde geçen gülerde asfaltın ön çalışması olarak bilinen yorgun asfaltı freze ile kaldırılırken, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce de eksik ve yıpranmış altyapı elden geçirildi ve yenilendi. Tüm bu çalışmaların yanı sıra Davraz Mahallesinde 60 sokak üzerinde asfalt aşamasına geçilirken, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın gündüz çalışmalarının yanına gecelerin de eklendiğini aktardı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Davraz Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde incelemesinin ardından şu değerlendirmede bulundu:

“Davraz en büyük mahallelerimizden birisi. Burada da altyapı ve dayanıklı asfalt çalışması başlatmıştık. Buradaki çalışmaların ardından Yenice Mahallemize geçeceğiz. Yüzde 95 oranında şehrimizin altyapı çalışmaları bitmiş durumda. Altyapısı bitmiş bir vilayetiz. Yüzde 5 oranındaki alanı da Yeni Çünür, Yenice ve Dere, Davraz Mahalleri oluşturuyor. Geceleri de çalışıyoruz, böylelikle bir günü iki güne çıkarmış olacağız.

 Davraz Mahallemizin altyapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Artık mahallenin asfaltı bozulmadan yıllarca gidebilecek. Davraz’da adeta birbirini kovalar nitelikte bir çalışma gerçekleştirdik. Bir yandan yollar kazılırken, diğer taraftan altyapı çalışmaları gerçekleşti. Zemini sertleştirilen cadde ve sokakların asfaltı döküldü. İş randumanı, verimi bizim için önemli. Bu çalışmalar bize ciddi kazanç sağlıyor. Bu çalışmalarımıza geceleri de ilave ederek ciddi başarı ve verim ortaya çıkacaktır. Çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum”

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın incelemelerine eşlik eden Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt, “Gururluyuz” dedi. 60’ın üzerinde cadde ve sokağının altyapısıyla birlikte asfaltlanmasından dolaydı duyduğu memnuniyetini dile getiren Kunt, “Başkanımıza ve ekibine mahalle sakinlerim ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.