Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, pomza sanayiinde daha çok üretim, daha çok ekonomi, daha çok istihdam hedefine ulaşmak için ilk iş olarak fabrikanın başına sektörün içinden gelen birisini görevlendirmek oldu.

29 yıldır kum, çakıl, çimento ve hazır beton sektöründe yönetici olarak görev yapan Ispartalı hemşehrimiz Mehmet Tanel, ISBAŞ Bimsblok Fabrikası'nın başına geçti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, pomza sanayiinde daha çok üretim, daha çok ekonomi, daha çok istihdam hedefine ulaşmak için ilk iş olarak fabrikanın başına sektörün içinden gelen birisini görevlendirmek oldu. 29 yıldır kum, çakıl, çimento ve hazır beton sektöründe yönetici olarak görev yapan Ispartalı hemşehrimiz Mehmet Tanel, ISBAŞ Bimsblok Fabrikası’nın başına geçti.

AK Parti’den Isparta Belediye Başkanı seçilen Şükrü Başdeğirmen, 15 gündür ezber bozan davranışlar ve icraatlarda bulunuyor. Isparta’nın özlediği şehrül eminlik yaklaşımı gösteren Başdeğirmen, Belediye içi adımlarında farklılıklara imza atıyor. İşte ISBAŞ örneği.

Bu zamana kadar görev yapan Belediye Başkanları’nın siyasi düşündüğü ISBAŞ Genel Müdürlüğü görevlendirmesi Şükrü Başdeğirmen döneminde farklı oldu. İnşaat sektörünün, yapı malzemeleri sektörünün içinden gelen bir işadamı olan Başdeğirmen, ISBAŞ Fabrikası’nın başına görevlendirme yaparken siyasi düşünmedi. Başdeğirmen, ISBAŞ Bimbsblok Fabrikası’nın başına 1990 yılından bu yana sektörde yöneticilik yapan Ispartalı hemşehrimiz Mehmet Tanel’i görevlendirdi.

ISBAŞ’a yönetici olarak görevlendirilen Mehmet Tanel, Isparta’nın tanınmış eşraflarından. Ispartalı olan Tanel, 1990 yılından bu yana inşaat sektöründe yönetici olarak görev yapıyor. 1990-2008 yılları arasında Antalya’da Finike İnşaat Ticaret Ltd. Şti’nde kum, çakıl, hazır beton, mermer ve mermer fabrikasından sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Tanel, 2008-2018 yılları arasında da As Ado Hazır Beton’un Isparta Tesisleri’nde müdür olarak görev yaptı. Tanel, As Ado Hazır Beton’un Isparta tesislerini kapatmasından sonra bu şirketten ayrıldı.