İŞÇİ DOSTU BAŞKAN

Başkan Başdeğirmen, personeline çifte bayram yaşattı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kurban Bayramı öncesi belediye işçilerine çifte bayram yaşattı. Bu kapsamda belediye işçilerine verilmesi gereken 5 yevmiye 13 yevmiye olarak, 75 lira olan bayram ikramiyesi ise 150 lira olarak ödendi.

Bunun yanı sıra işçilerin maaşlarına yapılan yüzde 4'lük zamda yansıtıldı.  Belediye İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt ile Belediye İşçileri Başkan Başdeğirmen'e teşekkür etti.

Taşerondan belediye şirketine geçen bin 79 kişinin tüm ödemelerinin yapıldığını kaydeden Belediye-İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt, "ödemelerin bayram arifesinde yapılması işçilerimize can suyu olmuştur. Bu nedenle Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ederiz" dedi.

Kadrolu çalışan işçilerin 255 işçinin de ödemelerinin yapıldığını belirten Belediye-İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Kurt, "Başkanımız işçiyi çok seviyor. Bu nedenle biz belediye işçileri olarak Başkanımızın önderliğinde Isparta halkına hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Yapılan ödemelerden dolayı işçiler de oldukça mutlu. Çifte bayram yaşadıklarını belirten işçiler, Belediye Başkanı Başdeğirmen'e teşekkür ettiler.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaşma programında bir araya geldi. “Siyasi görüşünüz ne olursa olsun biz biriz ve beraberiz” mesajını veren Başkan Başdeğirmen, “Göreve geldiğimizden itibaren kimsenin ekmeğiyle aşıyla oynamayız. Siyasi görüşünden dolayı kimseyi işten çıkarmayız. Aldığı maaşı hak ettiği sürece bizim kardeşimizdir. Ama eğer çalışıyor gibi görünüyorsa, yapmadığı halde mesai istiyorsa biz onlara karşıyız.  Böyle olduğumuz sürece hep beraberiz. Çalışmadan Fazla mesai yazmak belediyenin kasasından para almak aynı şey. Ama yukarda Allah var. Biz hak edene hak ettiğini vermek istiyoruz. Biz kocaman bir aileyiz. Daha huzurlu olmak için evimizde ne yapıyorsak belediyede de onu yapmak istiyoruz” dedi.

“AMACIMIZ ISPARTA’YA HİZMET”

Belediye personeli ile Isparta’ya güzel hizmetler vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Başdeğirmen, “Hepimizin amacı Isparta’ya hizmet etmek. 300 bin insana hizmet ediyoruz. Birbirimizi korumalıyız. En alttan en üste kadar gerekeni yaptığımız sürece hiç bir sorun yaşamayız” diye konuştu.

“BİZ HAKKINIZI ÖDEMEK ZORUNDAYIZ”

İşçilerin hakkını vermek zorunda olduklarını kaydeden Başkan Başdeğirmen, “Maaşlarınızı hiç bir bahane aramadan ödememiz gerekir. İkramiye ve toplu sözleşmeden doğan ödemeleri ödemek zorundayız. Bugün itibariyle 13 yevmiye hesaplara yattı. Biz lütuf yapmıyorum. Bu sizin hakkınız. Biz ödemek zorundayız. Her ay belediyeya daha önce gelen 10 milyon lira eksik geliyor. Ama biz Ankara’ya giderek ek kaynaklar bularak aksatmadık. Bunları da aksatmayacağız zaten. Yüzde 4 zammı da uyguladık. Fazla mesaileri de yatırdık. 75 lira olan bayram parasını 150 lira olarak yatırdık. Bunun yanında sosyal dengeleri yatırdık. Artık normale dönüyoruz.”

“BAKANIMIZ ISPARYA’YA 100 MİLYON LİRALIK YATIRIM VERDİ”

Başdeğirmen açıklmasına şu sözlerle devam etti: “Çevre ve Şehircilik Bakanımız bize tam tamına 100 milyon liralık yatırım verdi bize. İktidarımızın gücüyle Isparta’ya hizmet kazandıracağız. Isparta’ya güzel eserler bırakmak istiyoruz.”​