Isparta Belediyesi işçileri, kendi isteği ile çalışanlarını sendikalı yapan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın sayesinde hem sendika paralarını aldılar hem de banka promosyonu alacaklar.

            Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın 3 sene önce çalışanlarına “sendikaya üye olun” demesiyle birlikte belediye çalışanları büyük avantajlar elde ettiler. Başkan Günaydın sayesinde sendikalı olan işçiler geçmişe dönük haklarını aldılar. Tüm çalışanlarını sendikalı yapan Başkan Günaydın, sendikalı oldukları için geçmişe dönük hakları doğan çalışanlarına paraları aksatmadan ödedi.

            Çalışanlarına Türkiye’nin en yüksek maaşlarını ödeyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tüm sosyal haklarını da eksiksiz yerine getiriyor. Çocuk yardımı, eğitim yardımı, fazla mesai, bayram ikramiyesi, kışlık yardım gibi bir çok kalemde doğan sosyal hakları çalışanlarına eksiksiz ve günü gününe ödeyen Başkan Günaydın, “Isparta Belediyesi çalışanları, değerli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. İyi gününde kötü gününde yanlarında olduğumuz mesai arkadaşlarımıza emeklerini ve haklarını da terleri kurumadan ödüyoruz. Hepsi de gece-gündüz, cumartesi-Pazar Isparta’ya hizmet etmek için çalışıyorlar. Bildiğiniz gibi Ispartamız üst üste “Türkiye’nin En Yaşanabilir Şehri” seçildi. İşte biz bu başarıyı mesai arkadaşlarımız sayesinde yakaladık. Tüm çalışanlarımızla gurur duyuyorum” dedi.

            Ayrıca Başkan Günaydın zaman zaman çalışanlarını altınla da ödüllendiriyor.