‘Alan el değil veren el olacağız’sloganı ile yola çıkan ve seçimi kazanarak Keçiborlu Belediye Başkanı seçilen Yusuf Murat Parlak belediye işçilerinin maaşlarına 160 lira zam yapıldığını açıkladı.  

30 Mart Yerel seçimlerinin ardından Keçiborlu Belediye Başkanı olarak seçilen Yusuf Murat Parlak, ilk müjdeli haberi belediye personeline verdi. 

Belediye-İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt bugün Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’ı makamında ziyaret etti. Kurt, sendikalarına üye olan işçilerin daima yanlarında olduklarını belirterek, onlara destek veren belediye başkanlarına ise sonsuz teşekkürlerini iletti. Başkan Kurt bu kapsamda, Keçiborlu Belediyesi’nin de belediye işçilerinin haklarını vereceğinden emin olduklarını söyledi. 

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ise, yerel seçim çalışmaları kapsamında halktan oy isterken verdikleri vaatlerin arasında belediye işçilerinin yaşamlarını daha iyi koşullarda sürdürmelerini sağlamanın da yer aldığını belirtti. Başkan Parlak, “Biz İlçemizin daha ileriye götürebilmek için aday olduk, İlçede yaşayan hemşerilerimizin daha iyi şartlarda yaşamalarına olanak sağlamak için aday olduk. Bu kapsamda verdiğimiz vaatlerimizi yerine getireceğiz” dedi. 

Başkan Parlak, ziyarette, belediye işçilerine müjdeli haberi de verdi. Parlak, işçi maaşlarına 160 lira zam yaptıklarını açıkladı.