Isparta İmam-Hatip Liseleri Mezunları Ve Mensupları Derneği  Basın Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Necmettin Erbakan’ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımlandı.
 

     Erbakan’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiklerini belirten Isparta İmam-Hatip Liseleri Mezunları Ve Mensupları Derneği  üyeleri , büyük bir devlet, siyaset ve bilim adamını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ettiler.

     Türk siyasetinin önemli simalarından olan Necmettin Erbakan’ın bilgisi, birikimi, kişiliği, tecrübesi, ilkeleri, mücadele azmi ve unutulmaz hizmetleriyle halkın sevgisini ve takdirini kazanmış örnek bir lider olduğu belirtilen mesajda şunlar da kaydedildi:
"Aziz milletimizin başı sağolsun. Necmettin Erbakan Hocamız, hiç şüphe yoktur ki yakın tarihimize damgasını vurmuştur. Hayatı boyunca üstlendiği tüm görevlerde millete hizmet etmeyi her şeyin üstünde tutan Prof. Dr. Necmettin
Erbakan Hocamız, Türkiye’nin her alanda gelişmesine ve kalkınmasına değerli katkılarda bulunmuştur.

     Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı daima sevgi, saygı ve şükranla yad edeceğiz. Kendisine Allah’tan rahmet diliyor, ailesine, milletimize, Saadet Partisi camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz."

 ISPARTA İMAM-HATİP LİSELERİ MEZUNLARI VE MENSUPLARI DERNEĞİ