Sandıklı’da Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Çöl, “Sandıklı İçin Hız Kesmeden Hizmete Devam” sloganıyla seçim çalışmalarına devam ediyor.

Şehri Şifa Sandıklı’da her gittiği mahallede, meydan ve sokaklarda coşkuyla karşılanan Mustafa Çöl, Sandıklılardan ikinci dönem için vize istiyor.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Sandıklı halkının büyük teveccühüyle başkanlığa seçilen Mustafa Çöl, temel altyapı ve üst yapı olarak Sandıklı’ya birçok hizmeti kazandırdı.

İkinci dönemde birçok alanda birbirinden güzel projeleriyle halkın karşısına yeniden çıktı.

“Birlikte Başardık, Tekrar Başaracağız” sloganıyla projelerini tanıtan Başkan Mustafa Çöl; 2000 kişilik tekstil fabrikası, uluslararası Akdağ profesyonel spor tesisleri, yeni termal oteli, belediye yeni hizmet binası, temiz içme suyu, Kuruçay millet bahçesi, 4. Etap TOKİ ve sosyal tesisler, seyir terası ve mesirelik alanlar, daha rahat trafik ve otopark, sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetleri, gençlik ve spor, kaplıca lüks villaları, yeni kaplıca işletme binası, yeni işyerleri ve engelsiz yaşam fizik tedavi merkezi sözü verdi.