1000 m2 kapalı alana sahip olan kültür ve ticaret merkezinde ayrıca belediyeye ait 10 adet ticari dükkan bulunuyor. Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, 13 milyon liraya mal olan Kültür merkezi inşaatının tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağını bildirdi.
SÜTÇÜLERDE ÖNEMLİ BİR EKSİKLİK GİDERİLİYOR

İkinci El Otomobil Piyasası Krizde İkinci El Otomobil Piyasası Krizde

Sütçülerde önemli bir eksikliğin giderildiğine dikkat çeken Başkan Yurdabak, kültür ve ticaret merkezi inşaatının çok amaçlı ve çok yönlü hizmet vereceğine vurgu yaptı. Başkan Yurdabak; "Sütçüler'e bağlı 30 köyümüz var. Tesislerimiz 30 köyümüze de faaliyet verecek. İlk düğünü yapan damadımız müezzinler, gelin hamım da Pınar Köyümüzdendi. Modern bir tesis ve düğün salonu kazandırdığımız için mutluyuz.
Sadece iftar yemekleri değil aynı şekilde düğünler yapılacak Toplantılar ve konferanslar yapılabilecek. Binamız iki katlı. Üst katta 1000 kişilik kapalı salon, altında İse 10 adet dükkandan oluşan ticari alan var. Aynı zamanda bu dükkanlar belediyeye gelir getirecek. AK Parti İsparta Milletvekili Recep Özel Beyin bu yatırımın kazandırılmasında emekleri çok oldu, kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

"BİZİM İŞİMİZ HER KOŞULDA HİZMETTİR"
Kültür merkezi binası faaliyete geçtikten sonra çarşı merkezinde kent meydanı oluşturacaklarını ifade eden Başkan Yurdabak; Sütçüler'e yeni yatırımların da geleceğini dile getirdi. Ak Parti Belediyesi olmanın sorumluluklarına değinen Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak: "Biz Ak Parti Belediyesiyİz. Sütçüler Ak Partinin kalesidir. O nedenle biz sorun üretemeyiz, mazeret gösteremeyiz. Bizim işimiz her koşulda hizmettir. Öncelik sırasına göre tüm ihtiyaçları Allah'ın İzniyle karşılayacağız. Biz belediye olarak bir aile gibi dayanışma içerisinde çalışıyoruz. Meclis üyelerimizin tek amacı Sütçülere hizmettir. Hep birlikte Sütçüler halkı için gece-gündüz, soğuk-sıcak demeden çalışıyoruz" diye konuştu.