MHP Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, Isparta'nın teşvikte hak ettiği yere gelmesi için kanun teklifi hazırlığında olduğunu söyledi. Isparta'nın teşvikte 2.bölgeden 5.bölgeye alınması için kanun teklifi hazırladıklarını belirten Korkmaz, bu teklifi pazartesi günü (bugün) TBMM'ye sunacaklarını
açıkladı.
 
Isparta ekonomisindeki kayıpların en büyük sebebinin teşvik sistemi olduğunu belirten Milletvekili Korkmaz, bu nedenle ilimizin teşvikte 2’nci değil, 5’nci bölgede olması için kanun teklifi hazırladıklarını ifade etti.
 
Milletvekili Korkmaz konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Isparta ekonomisi her geçen gün kan kaybediyor. Bu sıkıntıda en çok pay sahibi de teşviktir. Bu nedenle MHP olarak bir kanun teklifi hazırladık. Isparta’nın 2. bölgede değil, 5. bölgede yer almasını içeriyor teklifimiz. Bu kanun teklifini Pazartesi günü (bugün) Türkiye Büyük Millet Meclisine vereceğiz.”
 
AK PARTİLİ VE CHP'Lİ VEKİLLERDEN DESTEK İSTEDİ
 
Kanun teklifinin altına AK Parti ve CHP Isparta Milletvekillerini de imza atmaya davet eden MHP Milletvekili Korkmaz, “Ben Isparta için büyük önem taşıyan bu kanun teklifine Ispartalı diğer AK Parti ve CHP Milletvekillerinin de imza atmasını istiyorum. Her zaman ‘MHP şunu getirmedi, getirseydik
destek olurduk’ diyen iktidar milletvekillerinin bu noktada kanun teklifine destek olmasını bekliyoruz. Onlar kendi partilerinde ben kendi partimde Isparta’nın teşvikte 5. bölgede olması için lobi çalışması yapalım. Yani Isparta için bir birliktelik oluşturalım” diye konuştu.