Adalet Bakanlığı’nca ülke genelinde yaklaşık 11 bin kadrolu ve sözleşmeli eleman alımı için ilana çıkıldı. Isparta merkez’de  E Tipi Cezaevi’nde görevlendirilmek üzere 15 infaz koruma memuru, 2 katip ,3 şoför, 4 sağlık memuru ve 1 aşçı alımı yapılacak. Bunun için başvurular 6 Şubat günü başlayıp, 17 Şubat 2012 günü mesai saati bitiminde tamamlanacak. 

Isparta da toplam 20  sözleşmeli zabıt katibi alınacak bunlardan 15’i merkezde 2’si Keçiborlu, 2’si Senirkent 1’i Uluborlu Adliyesi’nde görevlendirilecek. Başvurular 23 Ocak 2012 Pazartesi günü başlayıp, 3 Şubat 2012 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek.

 Yalvaç Adliyesi de sınavla toplam 10 sözleşmeli ve kadrolu eleman alacak.  Alınan bilgiye göre, Yalvaç Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu’nca Yalvaç Adliyesi için 5, Gelendost Adliyesi için 1 tane Sözleşmeli Zabıt Katibi alımı yapılacak. Eleman alımı yapılacak bir diğer birim de Yalvaç Denetimli Serbestlik Bürosu olacak. Denetimli Serbestlik’e 2 tane erkek İnfaz Koruma Memuru alınacak. Son olarak, Yalvaç Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu’nca, Yalvaç Adliyesi’nde çalıştırılmak üzere 1 tane bilgisayar teknisyeni, 1 tane de elektrik teknisyeni alınacak.